Thumbnail
"Στη θέση της θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς"

Θερμές ευχές για ταχεία ανάρρωση εκφράζει η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδος προς την Αναστασία Τσουκαλά, την δικηγόρο που τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο από ευθεία βολή φωτοβολίδας και από εισπνοή χημικών των ΜΑΤ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ένωσης, η Αναστασία Τσουκαλά, που από την Παρασκευή νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό, έχει διατελέσει νομική σύμβουλος στην ΕΦΕ.

«Η κ Τσουκαλά τραυματίστηκε βαριά, ενώ βρισκόταν δίπλα σε εργαζόμενους φωτορεπόρτερ σε χώρο που εκτυλίσσονταν επεισόδια, κοντά στην κατοικία της, από ναυτική φωτοβολίδα που περιείχε φώσφορο.

Η εκτόξευση σε ευθεία βολή δακρυγόνων ή φωτοβολίδων αποτελεί εγκληματική ενέργεια από όποιον κι αν προέρχεται.

Για άλλη μια φορά δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι οι φωτορεπόρτερ ασκούμε τα καθήκοντα μας σύμφωνα με κανόνες δεοντολογίας. Στη θέση της κ Τσουκαλά θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε από μας.»

Σημειώνεται ότι η Αθανασία Τσουκαλά συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, με τους γιατρούς να εκτιμούν ότι είναι αδύνατο να πάρει εξιτήριο από την Εντατική μέσα στα επόμενα 24ωρα. 

Στο μεταξύ ποινική δίωξη κατά αγνώστων για τον βαρύτατο τραυματισμό της Αθανασίας Τσουκαλά άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Η δίωξη αφορά στο αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης σε βάρος της 55χρονης αλλά και τον εμπρησμό από πρόθεση που αφορά την καταστροφή αυτοκινήτου 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τράπεζα Πειραιώς: Πολύ σημαντική ανακοίνωση για όλους - Τι πρέπει να κάνετε άμεσα

Πόλεμος: O χάρτης του gov.gr με τα ασφαλή σημεία συγκέντρωσης στην Ελλάδα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκαβ
Επίθεση πιτ-μπουλ σε 3χρονο στη Θεσσαλονίκη – Στο νοσοκομείο με τραύμα στην κοιλιά
Συνελήφθη ο 21χρονος ιδιοκτήτης του σκύλου – Το παιδί μεταφέρθηκε στο «Γεννηματάς» και πήρε εξιτήριο
Επίθεση πιτ-μπουλ σε 3χρονο στη Θεσσαλονίκη – Στο νοσοκομείο με τραύμα στην κοιλιά
maria-karystianou
Κόλαφος η Μαρία Καρυστιανού κατά Τζιτζικώστα: «Απαξίωσε όλη τη διαδικασία στο Ευρωκοινοβούλιο – Καμία απάντηση»
«Η Ευρώπη ξέρει πολύ καλά και ότι ο κίνδυνος παραμένει, και ότι δεν υπάρχει ασφάλεια στο ελληνικό σιδηροδρομικό δίκτυο»
Κόλαφος η Μαρία Καρυστιανού κατά Τζιτζικώστα: «Απαξίωσε όλη τη διαδικασία στο Ευρωκοινοβούλιο – Καμία απάντηση»
tmima-entaxis2.jpg
Καταγγελία: Διευθυντές σχολείων αρνούνται να ολοκληρώσουν τη διαδικασία ίδρυσης Τμημάτων Ένταξης
Επιστολή ΣΑΚΕΑ στο Υπουργείο Παιδείας: «Καμπανάκι» για την ανάγκη ενίσχυσης της ενημέρωσης των διευθυντών σχετικά με την ίδρυση Τμημάτων Ένταξης, να...
Καταγγελία: Διευθυντές σχολείων αρνούνται να ολοκληρώσουν τη διαδικασία ίδρυσης Τμημάτων Ένταξης
Kneecap
Kneecap: Δίωξη για τρομοκρατία σε μέλος του συγκροτήματος επειδή υποστηρίζει την Παλαιστίνη – «Προσπαθούν να μας φιμώσουν»
Κατηγορίες για υποστήριξη τρομοκρατικής οργάνωσης στον Mo Chara μετά την ανάρτηση σημαίας της Χεζμπολάχ – Αντιδράσεις για πολιτικά υποκινούμενη δίωξη
Kneecap: Δίωξη για τρομοκρατία σε μέλος του συγκροτήματος επειδή υποστηρίζει την Παλαιστίνη – «Προσπαθούν να μας φιμώσουν»