Και ο Manu Chao στη συναυλία αλληλεγγύης για την Ηριάννα
Μαζί με Γιάννη Αγγελάκα, Θανάση Παπακωνσταντίνου και άλλους

Και ο δημοφιλής καλλιτέχνης Manu Chao θα συμμετάσχει στη συναυλία αλληλεγγύης για την Ηριάννα στο Πάρκο Γουδή, σήμερα Παρασκευή.

Η συμμετοχή του Manu Chao ανακοινώθηκε σήμερα, ενώ χθες ανακοινώθηκε η συμμετοχή και του Γιάννη Αγγελάκα.

Εκτός από τους δύο καλλιτέχνες θα συμμετάσχουν οι: Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Νατάσσα Μποφίλιου, VIC, Φοίβος Δεληβοριάς, Χαΐνης Δ. Αποστολάκης, Ματούλα Ζαμάνη, Δημήτρης Μυστακίδης, Σπύρος Γραμμένος, Social Waste.

Σημειώνεται ότι δεκάδες προσωπικότητες του πολιτισμού και του αθλητισμού έχουν εκφράσει την αλληλεγγύη τους για την Ηριάννα, ενώ ψηφίσματα συμπαράστασης έχουν εκδόσει και σύλλογοι εκπαιδευτικών, σωματεία και συλλογικότητες.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00, ενώ θα διατίθεται κουπόνι οικονομικής ενίσχυσης 5€ για τα δικαστικά έξοδα της Ηριάννας.

Πληροφορίες πρόσβασης στον χώρο

Το Πάρκο Γουδή βρίσκεται στα 400 μέτρα από τον σταθμό του μετρό "Κατεχάκη", ενώ πρόσβαση υπάρχει και με τις λεωφορειακές γραμμές 622 (Γουδή - Άνω Γαλάτσι), 815 (Γουδή - Ταύρος), 230 (Ακρόπολη - Ζωγράφου), 140 (Πολύγωνο - Γλυφάδα, 245 (Πολυτεχνειούπολη- Νέος Κόσμος), καθώς και με τη Δημοτική συγκοινωνία του Δήμου Ζωγράφου (Δ2, Δ1).

Στη σχετική εκδήλωση στο Facebook αναφέρεται:

"Η Ηριάννα καταδικάστηκε την 1η Ιουνίου σε 13 χρόνια κάθειρξη με βάση τον τρομονόμο 187Α. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται έγκλειστη χωρίς κανένα στοιχείο και, το πιο σημαντικό, χωρίς κανένα λογικό επιχείρημα. Μια κατάφωρη αδικία που, αν περάσει σήμερα, αύριο θα έχουμε χτίσει τις δικές μας φυλακές.

Οι φωνές, η μουσική και οι στίχοι αγαπημένων μουσικών καλλιτεχνών ενώνονται σε μια μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης και οικονομικής ενίσχυσης «Για την Ηριάννα». Σπάμε τη σιωπή και το φόβο και δίνουμε δύναμη στον αγώνα για την αλήθεια και το δίκαιο."

best of network

σχετικά άρθρα

Πατέρας Τοπαλούδη: Και οι δύο ήταν εν ψυχρώ εκτελεστές, βιαστές, βασανιστές
Πατέρας Τοπαλούδη: Και οι δύο ήταν εν ψυχρώ εκτελεστές, βιαστές, βασανιστές
Να αποδοθεί δικαιοσύνη για το βιασμό και τη δολοφονία της 21χρονης κόρης του, αλλά και να απαντηθούν όλα τα αναπάντητα ερωτήματα για όσα φριχτά...
Πατέρας Τοπαλούδη: Και οι δύο ήταν εν ψυχρώ εκτελεστές, βιαστές, βασανιστές
Το φαξ αρνείται να πεθάνει (ακόμη)!
Το φαξ αρνείται να πεθάνει (ακόμη)!
Πολλοί -ακόμη και νοσοκομεία ή κλινικές- θεωρούν ότι ένας χάκερ πιο εύκολα θα παραβιάσει έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή παρά ένα μηχάνημα φαξ.
Το φαξ αρνείται να πεθάνει (ακόμη)!