Thumbnail
Ένταση σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής έξω από το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης, στη Θεσσαλονίκη όταν έφτασαν εκεί εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία.

Τους διαδηλωτές της ΠΟΕΔΗΝ υποδέχθηκαν άνδρες των ΜΑΤ που τους απώθησαν όταν επιχείρησαν να μπουν στο κτήριο αφού άνοιξαν την κεντρική σιδερένια πόρτα.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, μάλιστα, μια γυναίκα έπεσε στο έδαφος χάνοντας προσωρινά τις αισθήσεις της.

Τελικά η αντιπροσωπεία της ΠΟΕΔΗΝ έγινε δεκτή από την επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η αντιπροσωπεία ζήτησε να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης του στη ΔΕΘ με την κυρία Νοτοπούλου να τους απαντά πως αυτό είναι αδύνατον λόγω του βεβαρημένου προγράμματος του κ. Τσίπρα, ωστόσο το ραντεβού με εκπροσώπους της ΠΟΕΔΗΝ θα γίνει προσπάθεια να κλειστεί κάποια άλλη χρονική στιγμή.

Στη συνέχεια τα πνεύματα ηρέμησαν και η κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ ολοκληρώθηκε.

Πηγή: thestival.gr

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Στο εδώλιο 4 γονείς και 2 νηπιαγωγοί για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 5χρονου στο Αλεξανδρούπολη

Τσίπρας: Καθηγητής στην Κρήτη έκανε το πρωί μάθημα και το βράδυ ντελίβερι

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κινητικότητα στο Δημόσιο
Αλλαγές στα ωράρια του Δημοσίου: Τι ισχύει πλέον για την εξυπηρέτηση των πολιτών
Υποχρεωτική δημοσιοποίηση ωρών λειτουργίας και αυστηρές κυρώσεις για όσους δεν συμμορφώνονται
Αλλαγές στα ωράρια του Δημοσίου: Τι ισχύει πλέον για την εξυπηρέτηση των πολιτών