Κοινωνία 0

18χρονος προσπάθησε να πηδήσει από τη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Εντοπίστηκε και σώθηκε

Συναγερμός σήμανε στην τοπική αστυνομία, για τον εντοπισμό ενός νεαρού, 18 ετών, ο οποίος είχε εκδηλώσει πρόθεση αυτοκτονίας.

Ο νεαρός, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, είχε εκδηλώσει πρόθεση αυτοκτονίας από τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου.

Μόλις ειδοποιήθηκε η αστυνομία σήμανε συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. και στη Γέφυρα, όπου εντοπίστηκε ο 18χρονος.

Τελικά, άνδρες της αστυνομίας που έσπευσαν στο σημείο, βρήκαν και προσέγγισαν τον 18χρονο ενώ κατέβαινε από τη Γέφυρα, στο Ρίο, και απετράπη από το απονενοημένο διάβημα.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Οι Πανελλαδικές δεν είναι το τέλος του δρόμου

Πριν πεις «βολεμένος» εκπαιδευτικός, δοκίμασε αρχικά να ζήσεις σαν αναπληρωτής

Επίδομα ανεργίας ΔΥΠΑ: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να μπείτε στο ταμείο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία