Ειδικότερα, σήμερα, σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος (Δείκτης 4) για τους νομούς Αττικής, Βοιωτίας, Ευβοίας, Κορινθίας, Αργολίδας, καθώς και για τα νησιά Σκύρος, Λέσβος, Χίος και Ψαρά.
Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες πυρκαγιές η κατάσταση έχει ως εξής:
Η φωτιά που εκδηλώθηκε προχθές το μεσημέρι σε δασική έκταση στην περιοχή Άγιοι Ανάργυροι Σπετσών είναι σε ύφεση, οριοθετημένη και χωρίς ενεργό μέτωπο. Αυτή την ώρα επιχειρούν 32 πυροσβέστες με 12 οχήματα, 40 άτομα πεζοπόρα τμήματα, και 1 υδροφόρο από την περιφέρεια.
Παράλληλα, η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το απόγευμα στην περιοχή Μάλες Ιεράπετρας Λασιθίου Κρήτης τέθηκε υπό μερικό έλεγχο, ενώ επιχειρούν τώρα 23 πυροσβέστες, 11 οχήματα και 6 άτομα πεζοπόρο τμήμα για την πλήρη κατάσβεσή της.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτός είναι ο δημοσιογράφος που εκβίαζε την Ζέττα Μακρή - Πώς παγιδεύτηκε
750 ευρώ σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/7
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ