Στο λιμάνι του Λαυρίου, θα μεταφερθούν με το φορτηγό πλοίο "Sea Champion", οι 104 μετανάστες και πρόσφυγες σύμφωνα με νεότερη καταμέτρηση, που εντοπίστηκαν το μεσημέρι σε σκάφος 54 ναυτικά μίλια δυτικά νοτιοδυτικά της νήσου Σαπιέντζας κοντά στη Μεθώνη.
Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα, το μεσημέρι κάποιος από τους επιβαίνοντες είχε καλέσει σε βοήθεια μέσω του OLYMPIA RADIO αναφέροντας ότι το σκάφος έχει υποστεί μηχανική βλάβη.
?Αμεσα ξεκίνησε επιχείρηση για τον εντοπισμό του, ενώ στο σημείο βρέθηκαν πέντε παραπλέοντα πλοία. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποιος ήταν ο προορισμός του σκάφους και από πού είχε ξεκινήσει.
ΑΠΕ ΜΠΕ
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ