Thumbnail
Στη ΜΕΘ του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας

Σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας μεταφέρθηκε ένας από τους 4 πυροσβέστες που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης της μεγάλης φωτιάς στο Ζευγολατιό Κορινθίας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 35χρονος πυροσβέστης φέρει τραύματα στον θώρακα και άλλα σημεία του σώματος του και υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση στον πνεύμονα. Σύμφωνα με τους γιατρούς, το επόμενο τριήμερο είναι αρκετά κρίσιμο για την υγεία του.

Ο 35χρονος τραυματίστηκε μαζί με άλλους τρεις πυροσβέστες, μέλη πεζοπόρου τμήματος, το οποίο επιχειρούσε να προσεγγίσει την πυρκαγιά σε δύσβατο σημείο, όπου δεν μπορούσαν να πλησιάσει το όχημα τους.

Τότε προσφέρθηκε να τους μεταφέρει ένας κάτοικος της περιοχής που περνούσε με το αγροτικό μηχάνημα του με ρεμούλκα, αλλά στο δρόμο, για άγνωστο λόγο ανατράπηκε.

Οι τέσσερις πυροσβέστες και ο οδηγός, ο οποίος έχει υποστεί κάταγμα, μεταφέρθηκαν αρχικά στο νοσοκομείο Κορίνθου, αλλά ο 35χρονος, λόγω της σοβαρής κατάστασης του διακομίστηκε στο 251 ΓΝΑ.

Ο ένας πυροσβέστης βγήκε αμέσως από το νοσοκομείο, ενώ οι άλλοι δύο, οι οποίοι δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο, παρέμειναν για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και πιθανόν σήμερα θα μεταφερθούν και αυτοί στο 251 ΓΝΑ για περισσότερες εξετάσεις.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν περιορίσει πυρκαγιά στο Ζευγολατιό που έχει κάψει αρκετή έκταση με αγροτικές καλλιέργειες και δάσος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 70.000 υποψήφιους ως 19/5 με τις λύσεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/05

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τροχαίο
Τροχαίο στον Βόλο με θύμα 40χρονο διανομέα – Μεθυσμένος οδηγός τον παρέσυρε και τον εγκατέλειψε
Ο δράστης, 38χρονος αλλοδαπός υπό την επήρεια αλκοόλ, συνελήφθη από την Αστυνομία - Μάχη για τη ζωή του δίνει ο διανομέας
Τροχαίο στον Βόλο με θύμα 40χρονο διανομέα – Μεθυσμένος οδηγός τον παρέσυρε και τον εγκατέλειψε
Δέρμα
Μάιος: Μήνας πρόληψης για τον καρκίνο του δέρματος – Ενημερωτική εκδήλωση και δωρεάν εξετάσεις στην Πάτρα
Δευτέρα 19 Μαΐου στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης – Με πρωτοβουλία της Δερματολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Πατρών
Μάιος: Μήνας πρόληψης για τον καρκίνο του δέρματος – Ενημερωτική εκδήλωση και δωρεάν εξετάσεις στην Πάτρα
παιδιά
Λάρισα: Συγκλονίζει υπόθεση κακοποίησης δύο παιδιών με σημάδια από καύτρα τσιγάρου– Τι δηλώνει ο διοικητής του Νοσοκομείου
Η 32χρονη μητέρα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες διέμενε σε δομή φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών μαζί με τα παιδιά της, συνελήφθη και αναμένεται να...
Λάρισα: Συγκλονίζει υπόθεση κακοποίησης δύο παιδιών με σημάδια από καύτρα τσιγάρου– Τι δηλώνει ο διοικητής του Νοσοκομείου