Thumbnail
Σε εκδήλωση του ραδιοφωνικού σταθμού της ομογένειας «Cosmos FM» (Νέα Υόρκη), για τη συμπλήρωση 30 χρόνων από το «χρυσό» θρίαμβο του Ευρωμπάσκετ 1987, βρέθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέλφια του. 

Ο άσος του Μιλγουόκι συγκίνησε τους παριστάμενους, όταν στη διάρκεια της εκδήλωσης δήλωσε ότι θα προτιμούσε να κατακτήσει ένα μετάλλιο με την Εθνική ομάδα από το δαχτυλίδι του πρωταθλητή στο ΝΒΑ.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης ο Παναγιώτης Φασούλας, ως μέλος εκείνης της ομάδας και ο Μιχάλης Κακιούζης, από τη «φουρνιά» που κατάκτησε το Ευρωμπάσκετ το 2005 και το ασημένιο μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ του 2006. Οι αδελφοί Αντετοκούνμπο πέρασαν μοναδικές στιγμές ανάμεσα στους εκατοντάδες Έλληνες ομογενείς που γέμισαν τις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου στο πανεπιστήμιο Adelphi, υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με μικρούς και μεγάλους.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα