Thumbnail

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, παρήγγειλε στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για τις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη περί «στημένου διαγωνισμού στη ΔΕΗ», μετά τον σχετικό φάκελο που κατέθεσε την περασμένη Παρασκευή η Νέα Δημοκρατία στην κ. Δημητρίου.

Αναλυτικότερα, ο τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ, Νίκος Παναγιωτόπουλος, επισκέφθηκε την περασμένη Παρασκευή την κ. Δημητρίου προκειμένου να την ενημερώσει για τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Σκουρλέτη σχετικά με την πώληση της ΔΕΗ, ενώ κατέθεσε και σχετικό φάκελο, στον οποίο περιλαμβανόταν το σύνολο των δηλώσεων με τις οποίες ο υπουργός Εσωτερικών αναφέρθηκε σε «ρεσάλτο στη δημόσια διοίκηση» και σε «βαποράκια συμφερόντων».

Επίσης, στον φάκελο περιλαμβανόταν και η σχετική ερώτηση που κατέθεσε για το ίδιο θέμα στη Βουλή η ΝΔ μέσω του Κώστα Τζαβάρα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το αίτημα της ΝΔ προς τον Άρειο Πάγο για έρευνα σχετικά με τη ΔΕΗ, είχε χαρακτηρίσει υποκριτικό το ενδιαφέρον της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη νομιμότητα και το δημόσιο συμφέρον.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!

Εθνικό Απολυτήριο: Τέλος στις Πανελλαδικές όπως τις ξέραμε – Τι προβλέπει το σχέδιο για την εκπαίδευση το 2025

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

καφές
Προσοχή στον συνδυασμό: Ποια φάρμακα δεν πρέπει να παίρνεις με καφέ
Ο αγαπημένος σου καφές μπορεί να μειώσει την αποτελεσματικότητα των φαρμάκων ή και να προκαλέσει σοβαρές παρενέργειες
Προσοχή στον συνδυασμό: Ποια φάρμακα δεν πρέπει να παίρνεις με καφέ
Τεχνητή Νοημοσύνη
Η τεχνητή νοημοσύνη στα σχολεία: Εργαλείο εξοικονόμησης χρόνου για τους εκπαιδευτικούς
Η κυβέρνηση της Αγγλίας ενθαρρύνει τη χρήση AI για βαθμολόγηση και επικοινωνία με γονείς – Με σαφείς οδηγίες για τα σχολεία
Η τεχνητή νοημοσύνη στα σχολεία: Εργαλείο εξοικονόμησης χρόνου για τους εκπαιδευτικούς