Thumbnail
Ιδιοκτήτης της καφετέριας Bristol, στους Αμπελοκήπους

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας από τους δράστες της άγριας επίθεσης χρυσαυγιτών σε 24χρονο φοιτητή, στην Ελληνορώσων.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, πρόκειται για έναν 42χρονο, τα στοιχεία του οποίου ταυτοποιήθηκαν και αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία. 

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία πρόκειται για έναν 42χρονο, ιδιοκτήτη της καφετέριας Bristol, στους Αμπελοκήπους, η οποία είναι στέκι μελών της Χρυσής Αυγής.

Ο συλληφθείς ήταν υποψήφιος βουλευτής στο νομό Αρτας, γραμματέας στην Τοπική Οργάνωση Αμπελοκήπων και μετακλητός υπάλληλος στη Βουλή, αφού στις 31 Δεκεμβρίου του 2012, διορίστηκε στο γραφείο του "φύρερ" Νίκου Μιχαλολιάκου.

Η έρευνα της Κρατικής Ασφάλειας συνεχίζεται για τον εντοπισμό και την σύλληψη των υπολοίπων δραστών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Δρόμοι στην Αθήνα
Σε τροχιά υλοποίησης ο δρόμος Ιωάννινα–Κακαβιά: Αθήνα–Αλβανία σε 4 ώρες και 30 λεπτά
Ξεκίνησαν οι εργασίες για το έργο των 310 εκατ. ευρώ που αλλάζει τον χάρτη των μετακινήσεων στη Δυτική Ελλάδα
Σε τροχιά υλοποίησης ο δρόμος Ιωάννινα–Κακαβιά: Αθήνα–Αλβανία σε 4 ώρες και 30 λεπτά