Thumbnail
Η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, αφού με άλμα στα 4.85 πήρε την πρώτη θέση στον τελικό του άλματος επί κοντώ

όμα μία χρυσή σελίδα στην καριέρα της έγραψε η Κατερίνα Στεφανίδη, που στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου του Βελιγραδίου, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ.

Με εξαιρετική στρατηγική και δύο σπουδαία άλματα στα 4.80 και τα 4.85, νίκησε τη Λίζα Ρίζιχ, σε έναν τελικό που εξελίχθηκε σε μονομαχία των δυο τους, αφού οι υπόλοιπες αθλήτριες κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τα 4.55 μέτρα.

Η κατάταξη του τελικού:

1. Κατερίνα Στεφανίδη (Ελλάδα) 4.85

2. Λίζα Ρίζιχ (Γερμανία) 4.75

3. Αντζέλικα Μπένγκτσον (Σουηδία) 4.55

-. Μαρίνα Κιλίπκο (Ουκρανία) 4.55

5. Μιχαέλα Μάιερ (Σουηδία) 4.55

6. Λίσα Γκούναρσον (Σουηδία) 4.55

-. Μίνα Νίκανεν (Φινλανδία) 4.55

8. Βίλμα Μούρτο (Φινλανδία) 4.40

-. Τίνα Σούτε (Σλοβενία) 4.40

10. Άνικα Ρόλοφ (Γερμανία) 4.40

11. Αντζέλικα Μόζερ (Ελβετία) 4.40

12. Ιρίνα Γιακάλτσεβιτς (Λευκορωσία) 4.40

13. Ρομάνα Μαλακόβα (Τσεχία) 4.40

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 7/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

psigio
Πως η θερμοκρασία του φαγητού μπορεί να επηρεάσει την υγεία μας
Μπορεί η θερμοκρασία ενός γεύματος να επηρεάζει την ψυχική και σωματική μας ευεξία; Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη του Πανεπιστημίου του Σαν Ντιέγκο, η...
Πως η θερμοκρασία του φαγητού μπορεί να επηρεάσει την υγεία μας
ρύζι2410
Πώς να φτιάξετε ρύζι που δεν κολλάει
Το ρύζι φαίνεται εύκολο στο μαγείρεμα, αλλά συχνά το αποτέλεσμα στο σπίτι δεν είναι αυτό που περιμέναμε: κολλώδεις κόκκοι ή άψητο ρύζι.
Πώς να φτιάξετε ρύζι που δεν κολλάει
Χάρης Δούκας
Χάρης Δούκας: «Οι Δήμοι στο κόκκινο - Η πρότασή μας για διεκδίκηση και κινητοποιήσεις»
Χάρης Δούκας: «Η κατάσταση των δήμων χειροτερεύει – Η κυβέρνηση μας κάνει φτωχότερους σε πόρους και αρμοδιότητες»
Χάρης Δούκας: «Οι Δήμοι στο κόκκινο - Η πρότασή μας για διεκδίκηση και κινητοποιήσεις»