Thumbnail
Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος σύνδεσε το όνομα του με το Mega καλύπτοντας την αθλητική ειδησεογραφία και περιγράφοντας αγώνες και ξέσπασε μιλώντας για τους εργαζόμενους του καναλιού.

«Είναι μια πληγή που δεν σταμάτησε να αιμορραγεί, κλείνουμε ένα χρόνο από τον Μάρτιο του 2016, ένα χρόνο τεράστιων προβλημάτων. Άνθρωποι υποφέρουν, έχουν διαλυθεί, έχουν φτάσει σε σημεία απόγνωσης, ολόκληρες οικογένειες, μιλάμε για 500-600 άτομα, τα οποία δεν έχουν κανέναν πόρο.

Αυτό είναι συγκλονιστικό, για μένα δείχνει το ανάλγητο πολλών παραγόντων του κράτους, των τραπεζών, των μετόχων, ανθρώπων που δεν ασχολούνται και δεν αναρωτιούνται πώς ζουν αυτοί οι άνθρωποι, πάνε στα φανάρια και καθαρίζουν τζάμια;», είπε μεταξύ άλλων ο Μένιος Σακελλαρόπουλος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds

Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

StolenMemory
«Ήταν σαν να είδα τον πατέρα μου»: Μαθητές αποδίδουν κειμήλια θυμάτων των ναζί
Διεθνής εκστρατεία #StolenMemory των Αρχείων Arolsen: απόδοση προσωπικών αντικειμένων Έλληνα κρατουμένου ναζιστικού στρατοπέδου συγκέντρωσης
«Ήταν σαν να είδα τον πατέρα μου»: Μαθητές αποδίδουν κειμήλια θυμάτων των ναζί