Ειδικότερα, σύμφωνα με τη αστυνομία, ο άγνωστος δράστης, αφού πήρε από κάθε αλλοδαπό 200 ευρώ, για να τους μεταφέρει στην Γερμανία, μέσω του λιμανιού της Πάτρας και στη συνέχεια της Ιταλίας, αυτός τους επιβίβασε σε επικαθήμενο φορτηγού και ξεκίνησε το ταξίδι.
Το φορτηγό έφθασε στην Πάτρα την περασμένη Τρίτη και σταμάτησε, σύμφωνα με την Αστυνομία, σε χώρο στάθμευσης εταιρείας μεταφορών.
Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης υπάλληλος της εταιρείας μεταφορών, άκουσε φωνές μέσα από το φορτηγό και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία. Έπειτα από λίγη ώρα οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα στο φορτηγό τους αλλοδαπούς, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι υπήκοοι Αφγανιστάν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του φορτηγού είχε πει στους αλλοδαπούς, ότι τρεις ημέρες μετά την αναχώρησή τους από την Αθήνα, θα έφθαναν στην Γερμανία.
Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Πατρών σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη που μετέφερε τους αλλοδαπούς και έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του.
Πηγή: Ελεύθερος Τύπος
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
ΑΣΕΠ: Προ των πυλών τρεις νέοι διαγωνισμοί με 5.200 θέσεις
Νέο market pass για 40 ευρώ κάθε μήνα χωρίς αίτηση
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google
Alfavita Newsroom