Thumbnail
Το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ πήρε άγνωστος δράστης από 10 αλλοδαπούς, με το πρόσχημα ότι θα τους μετέφερε από την Αθήνα στην Γερμανία, αλλά τους άφησε κλεισμένους μέσα σε φορτηγό, που σταμάτησε στην Πάτρα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη αστυνομία, ο άγνωστος δράστης, αφού πήρε από κάθε αλλοδαπό 200 ευρώ, για να τους μεταφέρει στην Γερμανία, μέσω του λιμανιού της Πάτρας και στη συνέχεια της Ιταλίας, αυτός τους επιβίβασε σε επικαθήμενο φορτηγού και ξεκίνησε το ταξίδι.

Το φορτηγό έφθασε στην Πάτρα την περασμένη Τρίτη και σταμάτησε, σύμφωνα με την Αστυνομία, σε χώρο στάθμευσης εταιρείας μεταφορών.

Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης υπάλληλος της εταιρείας μεταφορών, άκουσε φωνές μέσα από το φορτηγό και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία. Έπειτα από λίγη ώρα οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα στο φορτηγό τους αλλοδαπούς, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι υπήκοοι Αφγανιστάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του φορτηγού είχε πει στους αλλοδαπούς, ότι τρεις ημέρες μετά την αναχώρησή τους από την Αθήνα, θα έφθαναν στην Γερμανία.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Πατρών σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη που μετέφερε τους αλλοδαπούς και έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ntountouka
Εκπαιδευτικό «ηφαίστειο» στην Ελλάδα: Μαζικός ξεσηκωμός κατά των Πειραματικών Σχολείων
Γονείς και εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν «εν κρυπτώ» αποφάσεις, κατάργηση των σχολείων της γειτονιάς και κατηγοριοποίηση μαθητών
Εκπαιδευτικό «ηφαίστειο» στην Ελλάδα: Μαζικός ξεσηκωμός κατά των Πειραματικών Σχολείων
Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού: Το σύστημα αποκαλύπτει και πάλι το μίσος και τη διαβολή σε βάρος μου
Σε ανάρτησή της τόνισε ότι το σύστημα και ορισμένα μέσα ενημέρωσης επιχειρούν να την παρουσιάσουν γραφική και να την παραπλανήσουν, παρά τις δημόσιες...
Μαρία Καρυστιανού: Το σύστημα αποκαλύπτει και πάλι το μίσος και τη διαβολή σε βάρος μου
καραχα
Αιχμηρή κριτική Καραχάλιου κατά Καρυστιανού: Δημοφιλής είναι και η Μενεγάκη, γιατί να μην μπει στην πολιτική; (Βίντεο)
Τόνισε ότι η δημοφιλία δεν αρκεί για πολιτική επιτυχία, υπογραμμίζοντας πως η ηγεσία απαιτεί όρια, αυτοέλεγχο και συνεργασία
Αιχμηρή κριτική Καραχάλιου κατά Καρυστιανού: Δημοφιλής είναι και η Μενεγάκη, γιατί να μην μπει στην πολιτική; (Βίντεο)