Thumbnail
Απλά "τεράστιος"

Στη ρατσιστική ερώτηση του Έλληνα δημοσιογράφου για το πρόσωπό τους απάντησε ο άσσος του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο. Και φυσικά δεν σταματά να δείχνει την αγάπη του για τη χώρα μας.

Στη media day για το All Star Weekend ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κλήθηκε να πει τι θα διάλεγε ανάμεσα στον τίτλο του MVP στο All-Star Game, στο πρωτάθλημα με τους Μπακς ή σε ένα μετάλλιο με την Εθνική. Χωρίς δεύτερη σκέψη διάλεξε το μετάλλιο, αφού "αυτό το παίρνει όλη η Ελλάδα", όπως είπε!

Στις δηλώσεις του, οι οποίες αποτελούν όχι μόνο παράδειγμα, αλλά και "απάντηση" προς κάθε επικριτή του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε: "Η Ελλάδα είναι μια πανέμορφη χώρα, που δουλεύει σκληρά καθημερινά, όποιος πάει εκεί τον υποδέχονται καλά. Για αυτό βρέθηκαν εκεί οι γονείς μου πριν 20 χρόνια. Όπου κι αν πάω η Ελλάδα βρίσκεται πίσω μου. Δεν είναι ο Γιάννης στο All Star Game είναι η Ελλάδα".

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα