Thumbnail
Αγρότες

Θετικοί ως προς τη συνάντησή τους με τον αντιπρόεδρο της ελληνικής κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη και στελέχη των υπουργείων Οικονομικών, Εργασίας, Ενέργειας και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, εμφανίζονται οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της Κεντρικής Μακεδονίας και όσοι συντάσσονται μαζί τους, όπως προέκυψε απο τη σημερινή τους συνάντηση.

«Αντιλαμβανόμενοι το βεβαρημένο πρόγραμμα του Έλληνα πρωθυπουργού, αποδεχόμαστε την πρόταση που μας έγινε να συμμετέχει στη συνάντηση που ζητάμε με την ελληνική κυβέρνηση, ο αντιπρόεδρός της» επισήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το μέλος της συντονιστικής επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας, Μαυρουδής Μηντσιούδης, αγρότης Χαλκηδόνας.

«Η συνάντηση κλείδωσε -μετά τις 20.00- για να γίνει την προσεχή Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017 στις 15.00 το μεσημέρι στην Αθήνα και με τη συμμετοχή των στελεχών της κυβέρνησης που η συντονιστική επιτροπή Κεντρικής Μακεδονίας ζήτησε» τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Β΄Χαλάστρας Αχιλλέας Καμπούρης.

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος μας είπε ότι στη σημερινή συνάντηση των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα που έγινε στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Β΄Χαλάστρας, που αφορά και «στη μεγαλύτερη μονάδα ξήρανσης και αποθήκευσης δημητριακών στα Βαλκάνια», όπως υποστήριξε, αποφασίστηκε η μη συμμετοχή τους στο πανελλαδικό παναγροτικό συλλαλητήριο της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων Ελλάδας, στις 14/2 στην πλατεία Βάθης στην Αθήνα.

«Αποφασίσαμε ομόφωνα ότι δεν συμμετέχουμε σε κομματική συγκέντρωση» μας επισήμανε ο κ. Καμπούρης, προσθέτοντας, δε, ότι «παρά τα πυρά που δεχτήκαμε, όσοι συντασσόμαστε με τη συντονιστική επιτροπή Κεντρικής Μακεδονίας κινούμαστε με γνώμονα την βιωσιμότητα και ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, πέραν των πολιτικών πεποιθήσεων που καθένας από εμάς έχει». Στο ίδιο πνεύμα και η δήλωση του προέδρου του Αγροτικού Συλλόγου Βισαλτίας Νομού Σερρών, Στέργιου Λίτου, μέλος της συντονιστικής επιτροπής στο μπλόκο του Προμαχώνα, που μέχρι πρότινος συντασσόταν στην Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων Ελλάδας. «Δεν συμμετέχουμε σε κομματική φιέστα κανενός. Τα προβλήματα των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα είναι πέραν των κομμάτων και των συμφερόντων που καθένας θέλει να εξυπηρετήσει».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Επίδομα
Ξεκίνησαν οι πληρωμές πριν τις γιορτές: Ποιοι βλέπουν χρήματα στους λογαριασμούς έως τις 19 Δεκεμβρίου
ΔΥΠΑ, συντάξεις, επιδόματα ΟΠΕΚΑ και Δώρο Χριστουγέννων μπαίνουν σταδιακά στους λογαριασμούς χιλιάδων δικαιούχων
Ξεκίνησαν οι πληρωμές πριν τις γιορτές: Ποιοι βλέπουν χρήματα στους λογαριασμούς έως τις 19 Δεκεμβρίου
Νίκος Μιχαλολιάκος
Δίκη Χρυσής Αυγής: Ενοχή και των 42 κατηγορούμενων ζήτησε η εισαγγελέας - Ο Μιχαλολιάκος ήταν ο απόλυτος αρχηγός
Εισαγγελική πρόταση-ορόσημο στη δίκη της Χρυσής Αυγής
Δίκη Χρυσής Αυγής: Ενοχή και των 42 κατηγορούμενων ζήτησε η εισαγγελέας - Ο Μιχαλολιάκος ήταν ο απόλυτος αρχηγός