Thumbnail
Αν λατρεύετε τη σοκολάτα, έχετε την ευκαιρία να κάνετε τη δουλειά των ονείρων σας. Ο πολυεθνικός όμιλος Mondelez ψάχνει δοκιμαστή σοκολάτας που θα εργάζεται στο επιστημονικό πάρκο της στο Ρέντινγκ του Ηνωμένου Βασιλείου.

Σύμφωνα με την αγγελία που δημοσίευσε η εταιρεία, η οποία διαχειρίζεται γνωστές επωνυμίες της σοκολατοποιίας και της ζαχαροπλαστικής, όπως Oreo και Cadbury, ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να έχει «πάθος για τα γλυκίσματα» και να κάνει «αντικειμενικά και ειλικρινή σχόλια» για τα προϊόντα που δοκιμάζει.

Πρόκειται για θέση μερικής απασχόλησης –καθώς η ποσότητα σοκολάτας και γλυκισμάτων που μπορεί να «δοκιμάζει» κανείς σίγουρα δεν μπορεί να καλύψει… 8 ώρες την ημέρα! Συγκεκριμένα, πρόκειται για εργασία 7,5 ωρών την εβδομάδα, στη διάρκεια των οποίων ο εργαζόμενος θα κάνει γευσιγνωσία για τα προϊόντα του ομίλου, είτε πρόκειται για σοκολάτες και άλλα γλυκίσματα, είτε για ροφήματα σοκολάτας.

Ο εργαζόμενος θα συζητά τα συμπεράσματά του για κάθε προϊόν που δοκιμάζει σε μια 12μελή επιτροπή. Προς το παρόν, η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει την αμοιβή που θα προσφέρει στον τυχερό υποψήφιο, ο οποίος «θα έχει την ευκαιρία να κάνει καθημερινά τους ανθρώπους να χαμογελούν».

theinsider.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μνημόνιο Συνεργασίας ΔΥΠΑ – ΑΒΑΞ για την ενίσχυση της επαγγελματικής εκπαίδευσης και της απασχόλησης στον κατασκευαστικό κλάδο ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Δ.ΥΠ.Α. 13:42 ​Με εκτίμηση Tμήμα Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων Διεύθυνση Γραμματείας Διοίκησης press@dypa.gov.gr
Μνημόνιο Συνεργασίας ΔΥΠΑ – ΑΒΑΞ για την ενίσχυση της επαγγελματικής εκπαίδευσης
Στρατηγική συμμαχία για την εκπαίδευση νέων τεχνικών – Εξασφαλισμένη μαθητεία και εργασία σε έργα μεγάλης κλίμακας
Μνημόνιο Συνεργασίας ΔΥΠΑ – ΑΒΑΞ για την ενίσχυση της επαγγελματικής εκπαίδευσης
ΑΔΩΝΙΣ
Διαφοροποίηση Γεωργιάδη για το ασυμβίβαστο: «Δεν θα κάνει καμία διαφορά – Θα επέλεγα πάντα το βουλευτής»

Σε μια παρέμβαση που αναμένεται να προκαλέσει έντονες συζητήσεις, ο Υπουργός Υγείας,

Διαφοροποίηση Γεωργιάδη για το ασυμβίβαστο: «Δεν θα κάνει καμία διαφορά – Θα επέλεγα πάντα το βουλευτής»
Υπουργείο Παιδείας
Ψηφιακό φροντιστήριο: Πρόσκληση για παράταση της απόσπασης
Οι αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί που θέλουν να παραμείνουν στο ψηφιακό φροντιστήριο πρέπει να υποβάλουν αίτηση έως τη Δευτέρα, 20 Απριλίου
Ψηφιακό φροντιστήριο: Πρόσκληση για παράταση της απόσπασης