Thumbnail
Νοσηλεύεται στο Αττικό νοσοκομείο

Απέρριψε για μία ακόμη φορά το πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, το αίτημα αποφυλάκισης του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Άκη Τσοχατζόπουλου, ο οποίος νοσηλεύεται από το βράδυ της Δευτέρας στο Αττικό νοσοκομείο.

Το δικαστήριο απέρριψε ομόφωνα για τέταρτη φορά την αίτηση του πρώην υπουργού που ζητά αναστολή εκτέλεσης της ποινής 20ετους κάθειρξης που του επιβλήθηκε σε πρώτο βαθμό, για παράνομες αμοιβές από τις προμήθειες των υποβρυχίων και των TORM1.

Οι συνήγοροι του Άκη Τσοχατζόπουλου είχαν καταθέσει στο δικαστήριο γνωμάτευση του αναπληρωτή καθηγητή Αγγειοχειρουργικής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, Χρήστου Κλωνάρη, σύμφωνα με την οποία ο πρώην υπουργός παρουσιάζει επικίνδυνο φλεβικό έλκος στο πόδι που του προκαλεί δυσκολία στο περπάτημα και κρίνεται αναγκαία η άμεση εισαγωγή του σε νοσοκομείο.

Ο καθηγητής αποφαίνεται ότι αν δεν αντιμετωπιστεί με άμεση θεραπεία και εξειδικευμένη χειρουργική αντιμετώπιση το πρόβλημα, η κατάσταση της υγείας του πρώην υπουργού θα επιδεινωθεί.

Η πρόταση της εισαγγελέως ήταν αρνητική, αν και αποδέχθηκε τα προβλήματα υγείας που επικαλείται ο κ. Τσοχατζόπουλος. Έκρινε όμως πως η συνέχιση της κράτησής του δεν θα του προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη, όπως αυτή ορίζεται από το νόμο.

Η εισαγγελέας επικαλέστηκε μάλιστα και τη διακομιδή του Τσοχατζόπουλου στο νοσοκομείο προκειμένου να ισχυροποιήσει τη θέση της.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pierrakakis
Σχολεία-Φυσική Αγωγή: Η συγκρότηση της Ομάδας Εργασίας για τον σχολικό αθλητισμό και οι υποσχετικές για προσλήψεις
Οι υποσχέσεις του υπουργείου Παιδείας για  αύξηση κατά μία ώρα εβδομαδιαίως της γυμναστικής στα σχολεία και για Ίδρυση δύο πιλοτικών Αθλητικών...
Σχολεία-Φυσική Αγωγή: Η συγκρότηση της Ομάδας Εργασίας για τον σχολικό αθλητισμό και οι υποσχετικές για προσλήψεις