Thumbnail
Ένα από τα καλύτερα κρασιά στον κόσμο αξίζει μόλις 4,37 λίρες και πωλείται σε σούπερ μάρκετ!

Το La Moneda Reserva Malbec επικράτησε πέρυσι έναντι 16.000 αντίπαλων μπουκαλιών κρασιού σε τυφλή γευστική δοκιμή, κερδίζοντας τον διαγωνισμό Decanter World Wine Awards. Συγκέντρωσε 95 μονάδες από το Decanter στην κατηγορία του καλύτερου κόκκινου μονοποικιλιακού κρασιού με κόστος κάτω από 15 λίρες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Metro η ζήτηση για το συγκεκριμένο κρασί ήταν τόσο μεγάλη που η Walmart άρχισε να το διαθέτει προς πώληση στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής έναντι 6,96 δολαρίων. Πώς όμως ένα από τα καλύτερα κρασιά στον κόσμο καταλήγει στα ράφια των Asda και Walmart; Η απάντηση βρίσκεται στην όχι και τόσο... ρομαντική παραγωγή του.

Το Malbec, σύμφωνα με την Washington Post, παράγεται από τον μεγαλύτερο εξαγωγέα κρασιού της Χιλής Ranco Wines που διαθέτει περίπου 107 εκατομμύρια μπουκάλια κρασί σε πάνω από 25 χώρες κάθε χρόνο.

Πρόκειται για κρασί μαζικής παραγωγής σε μεγάλες ανοξείδωτες δεξαμενές που μπορούν να κρατήσουν πολλά γαλόνια. Στην περίπτωση του La Moneda Reserva Malbec, το κρασί εμφιαλώνεται στο Ηνωμένο Βασίλειο με αποτέλεσμα να μειώνεται δραματικά το κόστος. Το γεγονός επίσης ότι διατίθεται μόνο στο Asda σημαίνει επίσης ότι δεν υπάρχουν τα συνήθη κόστη μάρκετινγκ.

Κρασί

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Διέγραψαν από σχολικό βιβλίο την λέξη Ιντιφάντα: Η "ουδετερότητα" που δεν είναι ουδέτερη

750 ευρώ  σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ρεύμα, ΔΕΗ, ηλεκτρικό, πυλώνας, καλώδια
Κίνδυνος τοπικών διακοπών ρεύματος λόγω καύσωνα – Πίεση στο σύστημα και αυξημένοι λογαριασμοί
Ανησυχία για πιθανά τοπικά μπλακ άουτ λόγω υπερφόρτωσης, ενώ η αυξημένη ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας πιέζει το σύστημα και εκτοξεύει τις τιμές
Κίνδυνος τοπικών διακοπών ρεύματος λόγω καύσωνα – Πίεση στο σύστημα και αυξημένοι λογαριασμοί
ΔΥΠΑ για voucher
Voucher ΔΥΠΑ 750Є: Πάνω από ένα πληκτρολόγιο τη Δευτέρα 170.000 εργαζόμενοι
Ανοίγει την Δευτέρα το Voucher "μαμούθ" για τους 170.000 εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Στο τέλος του άρθρου θα βρείτε τις φόρμες για να...
Voucher ΔΥΠΑ 750Є: Πάνω από ένα πληκτρολόγιο τη Δευτέρα 170.000 εργαζόμενοι
xaritsis.jpg
Αλ. Χαρίτσης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Διαχειρίστηκα δισεκατομμύρια και μένω στο ενοίκιο»
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς τονίζει ότι δεν είναι όλοι οι πολιτικοί ίδιοι και καλεί σε πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης ΟΠΕΚΕΠΕ
Αλ. Χαρίτσης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Διαχειρίστηκα δισεκατομμύρια και μένω στο ενοίκιο»