Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο την Πέμπτη: Στους δρόμους μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί

Κοινωνία 0

Τα τρακτέρ στους δρόμους από τους αγρότες του θεσσαλικού κάμπου (Εικόνες-Βίντεο)

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Καρδίτσα, Τρίκαλα, Λάρισα

Κινηματικός αναβρασμός επικρατεί στους αγρότες του θεσσαλικού κάμπου, οι οποίοι κατέβασαν τα τρακτέρ τους σε Καρδίτσα, Λάρισα και Τρίκαλα. 

Τα προβλήματα που μαστίζουν τον κλάδο, ιδιαίτερα των μικρομεσαίων παραγωγών, καθώς και οι πολιτικές που απειλούν να ξεκληρίσουν την αγροτιά αποτελούν την αιχμή του δόρατος των κινητοποιήσεων. 

Κρατώντας πανό κατά των πολιτικών ξεκληρίσματος, όπως αποκαλούν τις ακολουθούμενες, κατά των πλειστηριασμών χωραφιών και σπιτιών και με ελληνικές σημαίες πάνω στα τρακτέρ έστειλαν το δικό τους μήνυμα στην κυβέρνηση, ότι θα τους βρει απέναντί της.

Παράλληλα, οι αγρότες προειδοποιούν την κυβέρνηση ότι αν δεν εισακουστούν τα αιτήματά τους θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, στέλνοντας σαφές μήνυμα ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσουν.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τις κινητοποιήσεις:

Πηγή φωτο / βίντεο: karditsalive.net , onlarisa.gr

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

ΑΤΜ στο εξωτερικό: Πώς θα καταλάβετε αν σας χρεώνουν έξτρα προμήθεια

13ος και 14ος μισθός: Στο Δικαστήριο της ΕΕ το ερώτημα για τα δώρα στο Δημόσιο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία