Thumbnail
Την είχε αφήσει σε ξύλινο παράπηγμα

Ένας 28χρονος συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της 23χρονης συντρόφου του.

Το βράδυ της Δευτέρας οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν προηγουμένως από συγγενικό πρόσωπο της 23χρονης ότι η άτυχη κοπέλα εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε ξύλινο παράπηγμα σε περιοχή της Χαλκίδας. Από την αυτοψία που διενεργήθηκε και με βάση τα στοιχεία της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός της προκλήθηκε από εγκληματική ενέργεια, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Μετά την άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας ο δράστης εντοπίστηκε και προσήχθη στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας. Εκεί πραγματοποιήθηκε η σύλληψή του, κατόπιν εντάλματος του ανακριτή.

Ο 28χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: «Σιωπή και θεσμική αδράνεια» της πλειοψηφίας του Συλλόγου ΔΕΠ
Στο στόχαστρο της «Συσπείρωσης» η καθυστέρηση της Γενικής Συνέλευσης και η απουσία θέσης για την απεργία της Πρωτομαγιάς
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: «Σιωπή και θεσμική αδράνεια» της πλειοψηφίας του Συλλόγου ΔΕΠ