Κοινωνία

Θα καταθέσει η Έλενα Ακρίτα στη δίκη Γιακουμάκη

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Δίκη Γιακουμάκη

Η γνωστή δημοσιογράφος / συγγραφέας Έλενα Ακρίτα με μια δημοσίευση μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook δηλώνει πως θα παρευρεθεί αύριο στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων για να καταθέσει ως μάρτυρας.

Όπως δείχνουν τα πράγματα τη Δευτέρα θα παραβρεθεί στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Η ίδια με ανάρτησή της στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook διαψεύδει όσους την θέλουν να μην μπορέσει να παρευρεθεί λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει και επισημαίνει πως θα κάνει το χρέος της και θα δώσει το παρόν στη δικαστική αίθουσα.

"Έχω κληθεί να καταθέσω ως μάρτυρας στην δίκη Βαγγέλη Γιακουμάκη στα Ιωάννινα.

Επειδή διαβάζω διάφορα:

Δεν έχω σπάσει (ακόμα) το πόδι μου, όπως γράφουν κάποιοι.

Το πρόβλημα μου είναι ένα σοβαρό θωρακοοσφυικό κάταγμα.

Όμως παρά την ιατρική γνωμάτευση (συνιστά να μην ταξιδέψω αεροπορικώς ή οδικώς για 4 μήνες) εννοείται πως την Δευτέρα θα είμαι εκεί. Θα πάρω τις αναλγητικές / αντιφλεγμονώδεις ενέσεις μου και θα βρίσκομαι στο δικαστήριο να κάνω το χρέος μου.

Αυτά για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους."

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία