Κοινωνία 0

Συνελήφθη με 793 κιλά μαριχουάνα ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου Μαρσέλο Πλετς

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

793 κιλά μαριχουάνα μετέφερε φορτηγό ιδιοκτησίας του πρώην αμυντικού του Πανιωνίου, Μαρσέλο Πλετς, ο οποίος συνελήφθη στο Τολέδο του Παναμά, σύμφωνα με τη γερμανική ιστοσελίδα «Express».

Τα ναρκωτικά ήταν κρυμμένα στην οροφή του φορτηγού. Όπως ήταν φυσικό, ο παλαίμαχος παίκτης και άλλα δύο άτομα που βρίσκονταν μαζί του συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στις φυλακές του Κασκαβέλ.

Η στρατιωτική Αστυνομία της Βραζιλίας σταμάτησε το φορτηγό στην περιοχή Τολέδο της Παράνα και συνέλαβε τον Πλετς κι άλλους δύο άντρες. Ο πρώην ποδοσφαιριστής των Πανιωνίου, Σεαρά, Ολιβέιρα ντε Φράντες, Γκλάντμπαχ, Κάιζερσλαουτερν, Ομόνοια και Βοϊβοντίνα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης από πέντε μέχρι δεκαπέντε χρόνια, εφόσον κριθεί ένοχος.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νομοσχέδιο ΥΠΑΙΘΑ: Τι αλλάζει για διευθυντές και προϊσταμένους σε σχολεία

Σχολικά βιβλία Βόρειας Μακεδονίας: Η Ελλάδα ζητά διορθώσεις

Από ποια γλώσσα προέρχεται η λέξη «ταξί»;

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία