Η NASA φαίνεται πως έχει να ανακοινώσει κάτι εντυπωσιακό σχετικά με τον δορυφόρο του πλανήτη Δία, «Ευρώπη», στην τηλεδιάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας
Η NASA αποκάλυψε πως: «Οι αστρονόμοι θα παρουσιάσουν τα αποτελέσματα από μια μοναδική εκστρατεία παρατήρησης της Ευρώπης, η οποία οδήγησε σε αποτελέσματα που προκαλούν έκπληξη και μπορεί να αφορούν την ύπαρξη ενός ωκεανού κάτω από την επιφάνεια της Ευρώπης».
Αυτό ξεσήκωσε θύελλα θεωριών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς η «Ευρώπη» θεωρείται από τα πιθανότερα μέρη στο ηλιακό μας σύστημα, όπου θα μπορούσε να βρεθεί εξωγήινη ζωή.
Η θεωρία περί ύπαρξης ωκεανού κάτω από την επιφάνεια, με νερό σε υγρή μορφή, υπάρχει εδώ και καιρό, και εκτιμάται πως μάλλον ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Εάν ισχύει, τότε αυτό καθιστά αυτόματα την Ευρώπη έναν από τους πιο «δυνατούς» υποψηφίους του Ηλιακού Συστήματος για ύπαρξη μορφών εξωγήινης ζωής.
Δείτε το βίντεο:
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
«Μπάμια»: Πώς λέγεται στα ελληνικά;
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/7
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ