Τμήμα οροφής εκκλησίας κατέρρευσε στη Λέρο, λίγο πριν ξεκινήσει η γαμήλια τελετή και ενώ στον προαύλιο χώρο βρισκόταν ο γαμπρός και δεκάδες προσκεκλημένοι αναμένοντας την νύφη.
Το περιστατικό, σύμφωνα με το ΑΠΕ, συνέβη το Σαββάτο, στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου, στο Λακκί της Λέρου, όπου κατέρρευσε τμήμα της οροφής προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση αφού σε λίγο επρόκειτο να ξεκινήσει η γαμήλια τελετή. Από την κατάρρευση τραυματίστηκε ελαφρά μία γυναίκα που μεταφέρθηκε για παροχή πρώτων βοηθειών στο νοσοκομείο του νησιού.
«Ευτυχώς που καθυστέρησε η νύφη διότι αλλιώς θα είχαμε τραγωδία», δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλλιας, επισημαίνοντας, ότι την ώρα της κατάρρευσης βρίσκονταν στην αυλή της εκκλησίας περίπου 200 προσκεκλημένοι, οι οποίοι αν ήταν μέσα θα υπήρχαν θύματα.
Ο γάμος τελικά έγινε στο προαύλιο της εκκλησίας με καθυστέρηση αρκετής ώρας.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 5/05
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ