Thumbnail
Μαριέτα Γιαννάκου

Συγκλονίζει η πρώην υπουργός και πρώην Ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαριέττα Γιαννάκου, μιλώντας για πρώτη φορά για την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της.
Θυμίζουμε ότι η πρώην Υπουργός Παιδείας νοσηλεύτηκε πριν λίγους μήνες στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός έπειτα από έμφραγμα.

Η κυρία Γιαννάκου υποβλήθηκε σε αγγειοπλαστική και παρέμεινε διασωληνωμένη σε μονάδα εντατικής θεραπείας, με την κατάστασή της να κρίνεται σταθερή.

Λίγες μόνο μέρες αφού πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και ενώ βρίσκεται στην οικία της προκειμένου να ξεκουραστεί και να αναρρώσει πλήρως, μίλησε στα Παραπολιτικά αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για την περιπέτειά της αλλά και το λόγο για τον οποίο θέλει να συνεχίσει να είναι καλά.

«Αισθάνθηκα μια δύσπνοια πάρα πολύ έντονη στο σπίτι και ζήτησα να με μεταφέρουν με το 166. Πήγα στον Ερυθρό Σταυρό κι εκεί διαπιστώθηκε έμφραγμα του μυοκαρδίου. Οι γιατροί έκαναν αγγειοπλαστική για να το αντιμετωπίσουν. Πέρασα έναν μήνα περίπου στην Εντατική και εν συνεχεία πήγα σε κανονικό δωμάτιο. Τώρα είμαι καλά. Ξέρετε αυτά συμβαίνουν σε πολλούς ανθρώπους», ανέφερε η Μαριέττα Γιαννάκου.

«Δεν φοβάμαι τον θάνατο. Με ανησυχεί ότι θα αφήσω μόνη την κόρη μου. Βεβαίως, έχει και τον μπαμπά της, με τον οποίο είμαστε διαζευγμένοι, βεβαίως υπάρχει και η αδελφή μου, αλλά θέλω να ζήσω για να τη στηρίξω», καταλήγει συγκλονίζοντας με τα λόγια της.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

dypa
ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για προγράμματα κατάρτισης ανέργων
Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τα 3 νέα επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης ανέργων της ΔΥΠΑ σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα
ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για προγράμματα κατάρτισης ανέργων