Thumbnail
Ολυμπιακοί Αγώνες 2016

Γκρεμίστε τα τείχη  για την «χρυσή» Αννα... Την υποδέχονται σήμερα σε δύο αεροδρόμια - Αν φτάσει, την σταμάτησαν στη Ρώμη για τα όπλα!

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες οι ιταλικές αρχές σταμάτησαν την Άννα Κορακάκη στο αεροδρόμιο της Ρώμης για τα όπλα με αποτέλεσμα να χάσει την πτήση της. Οι ιταλικές αρχές την καθυστέρησαν σε τέτοιο βαθμό για τον έλεγχο των όπλων με αποτέλεσμα να χάσει την πτήση της για Αθήνα. Η ολυμπιονίκης αναμένεται να φτάσει στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" στις 1 το μεσημέρι ενώ μετά θα πετάξει για το αεροδρόμιο "Μακεδονία" όπου θα την υποδεχθούν και εκεί.

 

Διπλή υποδοχή περιμένει την Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη σήμερα. Με πτήση της Alitalia φτάνει στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" στις 11:40 και από εκεί θα συνεχίσει το ταξίδι της για το αεροδρόμιο "Μακεδονία" μέχρι να φτάσει στο σπίτι της στη Δράμα.

Με δύο μετάλλια στο στήθος της, ένα χρυσό και ένα χάλκινο θα πατήσει σήμερα το πόδι της στη χώρα της, η 20χρονη αθλήτρια που έγραψε ιστορία στον ελληνικό αθλητισμό.

Από πλευράς της κυβέρνησης στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" θα την υποδεχτεί ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής Ενώ υποδοχή ετοιμάζεται και για την άφιξή της στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης.

Από τον Εβρο και τη Δράμα, τη γενέθλια πόλη της, μέχρι την Κρήτη. Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και έξω από αυτή, στις γειτονιές του κόσμου, όπου ζουν και εργάζονται οι δικοί μας μετανάστες. Χαμόγελα, χειροκροτήματα, πανηγυρισμοί. Η 20χρονη Αννα Κορακάκη κατάφερε την πιο απρόσμενη επιτυχία της Ελλάδας τα τελευταία 20 χρόνια, φτάνοντας στην κορυφή του κόσμου, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο πιστόλι 25 μέτρων.
   

Εγραψε ιστορία καθώς έγινε η πρώτη μετά από 100 χρόνια που κατακτά δύο μετάλλια στην ίδια διοργάνωση. Τελευταίος ήταν ο Κωνσταντίνος Τσικλητήρας το 1912 στη Στοκχόλμη. Παράλληλα, είναι το πρώτο χρυσό μετάλλιο της Ελλάδας μετά από δώδεκα χρόνια, αφού τόσο στο Πεκίνο (2008) όσο και στο Λονδίνο (2012) η χώρα μας είχε περιοριστεί σε ασημένια και χάλκινα.
    Περισσότερο η «χρυσή» σκοπεύτρια, μπόρεσε να βρει κέντρο  στον στόχο, «πυροβολώντας» με τα λόγια της. Αμέσως μετά την επιτυχία της στον τελικό: « Η παρότρυνσή μου στα νέα παιδιά είναι να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Αν όχι με τον πρωταθλητισμό, τουλάχιστον με τον αθλητισμό. Γιατί ο αθλητισμός είναι υγιής, ο πρωταθλητισμός όχι,» είπε η κορυφαία πρωταθλήτρια.
    Η "χρυσή" Αννα έρχεται σήμερα. Μέσω Ρώμης, θα φτάσει στην Αθήνα, με την πτήση της Alitalia AZ 720 με ώρα άφιξης, λίγο πριν το μεσημέρι, στις 11.40. Αναμένεται να καθίσει στην Αθήνα για τέσσερις ώρες και στις 17:00 θα βρίσκεται στο αεροδρόμιο Μακεδονία.
     Γκρεμίστε, λοιπόν, τα τείχη. Και από τις πέτρες που θα μαζευτούν, χτίστε σκοπευτήρια, γυμναστήρια, πισίνες, γήπεδα, για τους νέους, το μέλλον. Το μέλλον μας. 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 47.000 υποψήφιους ως 7/6 με τις λύσεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 7/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Διαδηλωσεις ΗΠΑ
«Make America dystopian again»: Διαδηλώσεις, στρατός και βία - Σταυροφορία του Τραμπ κατά των μεταναστών
Εκτός ελέγχου το Λος Άντζελες - Εθνοφρουρά στους δρόμους, μεταναστευτικό στο στόχαστρο – Αντιδράσεις στην Καλιφόρνια
«Make America dystopian again»: Διαδηλώσεις, στρατός και βία - Σταυροφορία του Τραμπ κατά των μεταναστών
γαζα
«Ελευθερία για το Madleen! Τέλος στη γενοκτονία στη Γάζα» - Πορεία το απόγευμα στην Ισραηλινή Πρεσβεία
Πορεία διαμαρτυρίας στην ισραηλινή πρεσβεία για το Madleen, τη Γάζα και τον παλαιστινιακό λαό – Κάλεσμα από την πρωτοβουλία March to Gaza
«Ελευθερία για το Madleen! Τέλος στη γενοκτονία στη Γάζα» - Πορεία το απόγευμα στην Ισραηλινή Πρεσβεία
aporri.jpg
Άγρια επίθεση σε εργαζόμενο καθαριότητας στην Αχαρνών από επιβάτες ΙΧ – Σοκαριστικό βίντεο
Εργαζόμενος καθαριότητας δέχθηκε άγρια επίθεση από τρεις επιβάτες αυτοκινήτου επειδή το απορριμματοφόρο καθυστερούσε την κυκλοφορία
Άγρια επίθεση σε εργαζόμενο καθαριότητας στην Αχαρνών από επιβάτες ΙΧ – Σοκαριστικό βίντεο
sintakseis
Αλλαγές στα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης από το 2027 – Τι αλλάζει, ποιοι επηρεάζονται και ποιοι εξαιρούνται
Αυξήσεις στα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης από το 2027 και μετά, με βάση το προσδόκιμο ζωής – Ποιοι επηρεάζονται και ποιους δεν αγγίζουν οι αλλαγές
Αλλαγές στα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης από το 2027 – Τι αλλάζει, ποιοι επηρεάζονται και ποιοι εξαιρούνται