Thumbnail

Μέχρι τέλος πάλεψαν πατέρας και κόρη που είχαν εξαφανιστεί πριν από 23 ημέρες στην περιοχή της Ηλείας.

Όπως μεταδίδει το ilialive.gr, ο 68χρονος Κώστας Λοϊζίδης και η 44χρονη κόρη του Ελένη, έχασαν τη ζωή τους σε μια ερημιά που για πολύ καιρό δεν πατά ανθρώπου πόδι, στο Μπόρσι του δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης. 

Οι δύο άνθρωποι βρέθηκαν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης το πρωί της Δευτέρας, 23 ημέρες μετά την εξαφάνισή τους απο το Δουνέικα. 

Από το μοιραίο λάθος να μην στρίψουν στο δρόμο που οδηγούσε στο σπίτι και στην απέλπιδα προσπάθεια να ξαναβρούν το δρόμο τους, έως το θάνατο. 

Πατέρας και κόρη εκτιμάται πως μετά την αδυναμία να βρουν το σπίτι που διέμεναν για διακοπές στην Κουρούτα και τα Δουνέικα, επιχείρισαν να αναζητήσουν το εξοχικό σπίτι του αδερφού της συζύγου του 68χρονου στην περιοχή της Αγ. Μαρίνας Βουπρασίας. 

Όμως μια σειρά λαθών και η άγνοια των δρόμων τους οδήγησε σε μια ερημική τοποθεσία σε ένα χωράφι όπου δεν υπάρχει δρόμος. Στο τέλος του χωματόδρομου που ακολούθησαν μέσα απο το χωριό Μπόρσι, κατέληξαν σε ένα χωράφι, βατό όμως για το αυτοκινητό τους. Προχώρησαν και έφτασαν μετά απο περίπου 800 μέτρα σε αδιέξοδο. Εκεί σταμάτησαν. 

Πιθανότατα να ήταν νύχτα, πιθανότατα να τους εγκατέλειψαν οι δυνάμεις τους. Εκτιμάται απο κάποια στιγμή και μετά, ο πατέρας πέθανε ή έχασε τις αισθήσεις του. Η κόρη ανησυχώντας, προσπάθησε να γυρίσει πίσω στο δρόμο που είχαν αρχικά ακολουθήσει. 

Σε απόσταση περίπου 600 μέτρων απο το σημείο που σταμάτησε το αυτοκίνητο και που μέσα στη θέση του οδηγού βρέθηκε νεκρός ο πατέρας, εντοπίστηκε και η κόρη. πεσμένη στο χώμα κρατώντας ένα παγούρι σύμφωνα με πληροφορίες. Εκεί την εγκατέλειψαν οι αισθήσεις της πιθανότατα μέσα στο λιοπύρι και έσβησε αβοήθητη...

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας που εντόπισε αρχικά την κόρη, ο Δημήτρης Τσαούσης, ειδοποίησε τις Αρχές και μαζί με τους αστυνομικούς λίγο αργότερα βρήκαν και τον πατέρα μέσα στο αυτοκίνητο. Ο κ. Τσαούσης πήγε προς το χωράφι του μετά απο ένα μήνα για πρώτη φορά και βρέθηκε μπροστά στο πτώμα της 44χρονης.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τα ακριβή αίτια του θανάτου πατέρα και κόρης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Είσαι άνεργος ή εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα: Με μία κίνηση παίρνεις Voucher 750€

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 20/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μαρία Ζαχάροβα
Ρωσία σε ΗΠΑ: Μην τολμήσετε επέμβαση κατά του Ιράν – «Απόλυτα απρόβλεπτες οι συνέπειες»
Ρωσία προς ΗΠΑ: Μην εμπλακείτε στρατιωτικά κατά του Ιράν, οι συνέπειες θα είναι ανεξέλεγκτες
Ρωσία σε ΗΠΑ: Μην τολμήσετε επέμβαση κατά του Ιράν – «Απόλυτα απρόβλεπτες οι συνέπειες»
Αναπηρικά επιδόματα
Κόλαφος για την οικογένεια γνωστού influencer: Κατηγορούνται για απάτη με αναπηρικά επιδόματα
Γονείς Έλληνα influencer με 1 εκατομμύριο ακολούθους εμπλέκονται στη συμμορία με τα αναπηρικά επιδόματα
Κόλαφος για την οικογένεια γνωστού influencer: Κατηγορούνται για απάτη με αναπηρικά επιδόματα
ilikiomeni.jpg
Κακοποίηση ηλικιωμένης στο Ηράκλειο: Προφυλακίστηκε γηροκόμος– «Μεταμορφωμένος διάολος»
Η γηροκόμος αρνείται πως κακοποιούσε την ηλικιωμένη ωστόσο τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τη δράση της
Κακοποίηση ηλικιωμένης στο Ηράκλειο: Προφυλακίστηκε γηροκόμος– «Μεταμορφωμένος διάολος»