Thumbnail
Ολυμπιακοί Αγώνες

Η ώρα μηδέν έφτασε και η έναρξη των 31ων Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία είναι γεγονός.

Όλοι οι φίλαθλοι σε όλες τις γωνιές της γης θα στηθούν στις τηλεοράσεις να παρακολουθήσουν τους αγώνες που γίνονται για πρώτη φορά σε χώρα της Νοτίου Αμερικής.

Από τις 5 έως τις 21 Αυγούστου ο κόσμος θα χορεύει σε αθλητικούς ρυθμούς. 206 χώρες θα λάβουν μέρος με 10.500 αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι έρχονται από όλα τα σημεία του πλανήτη για να  πάρουν μέρος. Οι αθλητές θα φιλοξενηθούν στις 33 ολυμπιακές εγκαταστάσεις που βρίσκονται κυρίως στο Ρίο, το οποίο θα φιλοξενήσει και τη μερίδα του λέοντος από τα αθλήματα, 28 τον αριθμό.

Πολλά γήπεδα ανά τη χώρα θα φιλοξενήσουν και αυτά αθλήματα αλλά ο βασιλιάς των αγώνων σίγουρα θα είναι το γκολφ το οποίο επανερχεται ύστερα από 100 χρόνια και κάνει θριαμβευτική είσοδο.

Τώρα το ζήτημα για πολλούς είναι ποιος θα ανάψει τη φλόγα! Θα είναι ο Πελέ; πολύ πιθανόν αν και το όνομα του ατόμου που θα έχει την τιμή αυτή κρατείται επτασφράγιστο μυστικό.

Για όποιον θέλει να παρακολουθήσει την τελετή έναρξης θα πρέπει να στηθεί στην τηλεόραση στις 2 το βράδυ (βλέπετε διενεργούνται οι αγώνες στο άλλο ημισφαίριο) στην ΕΡΤ.

Το Ρίο εκτός από τον ιό Ζίκα, την εγκληματικότητα έχει να αντιμετωπίσει και τις κακοκατασκευές που μέχρι τελευταία στιγμή ταλαπωρούν τη διοργάνωση.

 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

sxolikageumataeksww.jpg
Λαμία: Σταφυλόκοκκος η αιτία των τροφικών δηλητηριάσεων των 63 μαθητών στη Λαμία
Τα βακτήρια αυτά έχουν βρεθεί στα χέρια, τις μύτες, τους λαιμούς και στις ανοιχτές πληγές των εργαζομένων
Λαμία: Σταφυλόκοκκος η αιτία των τροφικών δηλητηριάσεων των 63 μαθητών στη Λαμία