Έγκλημα στο Κορωπί από μία γυναίκα η οποία με ένα μαχαίρι χτύπησε πέντε φορές σε διάφορα σημεία του σώματος της την πρώην γυναίκα του άντρα της.
Θύμα μία 38χρονη μητέρα δύο παιδιών η οποία διακομίστηκε στο κέντρο υγείας του Κορωπίου όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Ένα άγριο έγκλημα με πρωταγωνίστριες δύο γυναίκες και έναν άντρα. Ο 50χρονος είχε από δύο παιδιά και με τις δύο γυναίκες και φαίνεται ότι σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα της ζωής του διατηρούσε σχέσεις και με τις δύο γυναίκες.
Η αστυνομία συνέλαβε τη γυναίκα το βράδυ της Τετάρτης αφού οι γιατροί ειδοποίησαν τις αστυνομικές αρχές όταν διαπιστώθηκε ο θάνατος της άτυχης γυναίκας.
Οι άντρες της ΕΛΑΣ συνέλαβαν τη φερόμενη ως δολοφόνο, ενώ οδήγησαν στο τμήμα Κορωπίου τον 50χρονο άνδρα, ο οποίος που σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα της ζωής του διατηρούσε σχέσεις και με τις δύο γυναίκες, προκειμενου να δώσει κατάθεση.
Ο 50χρονος ήταν σε κατάσταση σοκ και ρωτούσε συνέχεια τους αστυνομικούς εάν η πρώην σύζυγός του βρίσκεται εν ζωή ή πέθανε. Τον κρατούν για να δώσει κατάθεση στην ασφάλεια Νοτιανατολικής Αττικης.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!
Νηπιαγωγεία - Δημοτικά: Αυτό είναι το νέο μάθημα τον Σεπτέμβριο
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ