Thumbnail
Χριστόδουλος Χριστοδούλου και Ανδρέας Βγενόπουλος είναι επισήμως πλέον συγκατηγορούμενοι

Καταχωρίστηκε τελικά χθες ενώπιον του δικαστηρίου και ορίστηκε ημερομηνία για παραπομπή σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου η υπόθεση διαφθοράς, η οποία αφορά το 1 εκατ. ευρώ που κατέληξε το 2007 στα ταμεία της Α.C. Christodoulou Consultants από την περιβόητη Focus.

Χριστόδουλος Χριστοδούλου και Ανδρέας Βγενόπουλος είναι επισήμως πλέον συγκατηγορούμενοι μαζί με άλλα οκτώ φυσικά και νομικά πρόσωπα.

Σύμφωνα με την Κυπριακή εφημερίδα "Πολίτης", οι κατηγορίες αφορούν σοβαρά αδικήματα όπως διαφθορά, δωροδοκία, δεκασμό και ξέπλυμα χρήματος, γι’ αυτό και θα αχθεί ενώπιον Κακουργιοδικείου.

Η διαδικασία παραπομπής ορίστηκε για τις 30 Σεπτεμβρίου. Ο λόγος που δεν ορίστηκε αμέσως είναι για να υπάρξει αρκετός χρόνος προκειμένου να επιδοθεί το κατηγορητήριο στους εξ Ελλάδος κατηγορούμενους.

Στο κατηγορητήριο υπάρχει άμεσος συσχετισμός μεταξύ της υπόθεσης εξαγοράς του 21% της Λαϊκής από τη Marfin και το Tosca Fund και της απουσίας εποπτικού ελέγχου από την τότε διοίκηση της Κεντρικής Τράπεζας.  

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 70.000 υποψήφιους ως 19/5 με τις λύσεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κοτο
Φτερούγες κοτόπουλου: Συνταγή στο air fryer με μέλι και σουσάμι
Αυτή η συνταγή είναι ιδανική για ορεκτικό ή για ένα ελαφρύ γεύμα. Για πιο πικάντικη γεύση, προσθέστε λίγο τριμμένο κόκκινο πιπέρι στη σάλτσα
Φτερούγες κοτόπουλου: Συνταγή στο air fryer με μέλι και σουσάμι
trizonia
Τριζόνια: Ένας μικρός παράδεισος για ήσυχη απόδραση κοντά στην Αχαΐα
Αν αναζητάτε έναν ήσυχο, γραφικό τόπο για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα, τότε τα Τριζόνια είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.
Τριζόνια: Ένας μικρός παράδεισος για ήσυχη απόδραση κοντά στην Αχαΐα