Thumbnail
Λήξη συναγερμού

Αγνώστων στοιχείων δράστης άνοιξε πυρ πριν λίγο μέσα σε μεγάλο συγκρότημα CINEMA στην Γερμανία. Συγκεκριμένα το συγκρότημα των κινηματογράφων βρίσκεται στην πόλη  Viernheim.

Ο δράστης εισήλθε στο χώρο κρατώντας στο χέρι του ένα αυτόματο όπλο, το οποίο αποδείχθηκε πως ήταν ψεύτικο, ενώ έφερε και ζώνη με άγνωστο περιεχόμενο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν τραυματιστεί από 25 έως 50 άτομα, ενώ άλλα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για μόνο έναν νεκρό, τον ίδιο τον ένοπλο.

Ο δράστης ακόμη έφερε κάποιου είδους μεταμφίεση, πιαθνότατα μάσκα, ενώ οι όποιοι τραυματισμοί πραγματοποιήθηκαν από κάποιου είδους συσκευή με αέριο, ίσως δακρυγόνο, το οποίο εκτοξεύτηκε είτε από τον ίδιο τον δράστη είτε από μτις δυνάμεις ασφαλείας.

Σημειώνεται ακόμη ότι σύμφωνα με τις αρχές της Γερμανίας ο ίδιος ο ένοπλος δεν έχει σχέσεις με την τρομοκρατία, όμως αρκτά δημοσιεύματα συνδέουν τον δράστη με το αντιισλαμικό κίνημα Pegida. Άλλες αναφορές κάνουν λόγο για "ασταθές ψυχολογικά άτομο".

#Breaking Unconfirmed Reports suggest 40 people are being held hostage #viernheim pic.twitter.com/JDrniMzTPi

— News This Second (@NewsThisSecond) June 23, 2016

#BREAKING: Masked gunman opwned fire and took hostages in a cinema in #Viernheim #Germany. 25 people injured pic.twitter.com/5VXrteCJuT

— Amichai Stein (@AmichaiStein1) June 23, 2016

Reports suggest 25-50 injured in Germany cinema attack. No confirmation yet #viernheim pic.twitter.com/FMP7kYlLVs

— News This Second (@NewsThisSecond) June 23, 2016

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα