Υπουργείο Παιδείας: Οι επίσημες οδηγίες για Γυμνάσια και Λύκεια το σχολικό έτος 2026-2027

Κοινωνία 0

36χρονος αυτοκτόνησε στο νοσοκομείο του Βόλου

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Έπεσε από τον πέμπτο όροφο

Τραγική κατάληξη είχε ένας 36χρονος Βολιώτης, ο οποίος λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ανέβηκε στην εξωτερική μεταλλική σκάλα στο Νοσοκομείο της πόλης και έπεσε στο κενό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr ο 36χρονος μετέβη στις 11.30 χθες τη νύχτα στα επείγοντα του Νοσοκομείου, συνοδευόμενος από τους γονείς του και έναν συγγενή, διότι είχε πόνο στην κοιλιά.

Αφού τον εξέτασαν οι γιατροί, ανέβηκε στη μεταλλική εξωτερική σκάλα και φτάνοντας στν 5ο όροφο έκανε «βουτιά» στο κενό, για άγνωστο λόγο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο πατέρας του προσπάθησε να τον προλάβει και η μητέρα του απεγνωσμένη ζητούσε βοήθεια, αλλά δυστυχώς, δεν πρόλαβαν να κάνουν κάτι. Η σορός του άνδρα βρέθηκε στην οδό Αθανασάκη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αυτόχειρας, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια.

Η Αστυνομία αποδίδει την πτώση σε αυτοκτονία, ενώ προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Γιώργος Λεβεντίδης: Στα 17 του από το Ζάννειο στο Durham – Ο μαθητής που ξεπέρασε τα όρια του σχολικού προγράμματος

Κλειδιά πάνω στην πόρτα τη νύχτα: Είναι τελικά σωστό ή λάθος;

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία