Thumbnail

Το εκτός νόμου Εργατικό Κόμμα του Κoυρδιστάν (PKK) ανέλαβε σήμερα την ευθύνη για την επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο που πραγματοποιήθηκε χθες και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο επτά αστυνομικών και τον τραυματισμό άλλων 27 ανθρώπων στην πόλη Ντιγιάρμπακιρ της νοτιοανατολικής Τουρκίας, αναφέρεται σε δήλωση που ανέβασε το PKK στην ιστοσελίδα του.

Η επίθεση, που έγινε μία ημέρα πριν από την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αχμέτ Νταβούτογλου στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας όπου η πλειονότητα των κατοίκων είναι Κούρδοι, είναι μια από τις πιο πολύνεκρες επιθέσεις με παγιδευμένα αυτοκίνητα που σημειώθηκαν τους τελευταίους μήνες στην περιοχή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

nekros_ekab
Τραγωδία στη Νέα Φιλαδέλφεια: Νεκρός 27χρονος μετά από σύγκρουση μηχανής με τρόλεϊ στη λεωφόρο Δεκελείας
Ο 27χρονος διακομίστηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.
Τραγωδία στη Νέα Φιλαδέλφεια: Νεκρός 27χρονος μετά από σύγκρουση μηχανής με τρόλεϊ στη λεωφόρο Δεκελείας