Thumbnail
Αρχίζει από τις 20 Απριλίου το εορταστικό ωράριο λειτουργίας 

Αρχίζει από τις 20 Απριλίου το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων για το Πάσχα όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών.


Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων για την εορταστική περίοδο που αρχίζει από τις 20 Απρίλιου έχει ως εξής:


- Από την Τετάρτη 20 Απριλίου έως Παρασκευή 22 Απριλίου από 09:00-21:00
- Το Σάββατο 23 Απριλίου από τις 09:00 - 18:00
- Την Κυριακή 24 Απριλίου από τις 11:00 - 18:00
- Από τη Μεγάλη Δευτέρα έως και τη Μεγάλη Πέμπτη από τις 09:00 - 21:00
- Τη Μεγάλη Παρασκευή 29.04.2016 από τις 13:00 - 19:00
- Το Μεγάλο Σάββατο 30.04.2016 από 09:00 - 15:00
- Από την Κυριακή του Πάσχα έως και την Τρίτη 3 Μαΐου, που μεταφέρθηκε η αργία της Πρωτομαγιάς, τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.
- Από Τετάρτη 4 Μαϊου 2016 επανέρχεται το κανονικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Οι «Σεϋχέλλες» της Αττικής: Η παραλία-έκπληξη μόλις 1,5 ώρα από την Αθήνα!

Προσοχή! Ανακαλείται εμφιαλωμένο νερό λόγω πιθανής μόλυνσης

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 11/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ospria
Όσπρια: Ο θρεπτικός και οικονομικός σύμμαχος για υγιεινή διατροφή
Η υιοθέτηση μιας υγιεινής διατροφής συχνά σκοντάφτει στο κόστος των ποιοτικών τροφίμων, όπως τα φρέσκα φρούτα, τα λαχανικά και οι πηγές πρωτεΐνης...
Όσπρια: Ο θρεπτικός και οικονομικός σύμμαχος για υγιεινή διατροφή
melitzana-akornteon-exo-500x262.jpg
Μελιτζάνα: Οδηγός για το τέλειο μαγείρεμα και τη βέλτιστη γεύση
Η μελιτζάνα αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή και εμβληματικά λαχανικά της μεσογειακής κουζίνας, γνωστή για τη χαρακτηριστική γεύση και τη ζουμερή υφή...
Μελιτζάνα: Οδηγός για το τέλειο μαγείρεμα και τη βέλτιστη γεύση