Thumbnail

O Λεωνίδας Μπόμπολας μαζί με τον δικηγόρο του  κ. Δημητρακόπουλο παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο εφετείο και μεταφέρεται στην ΓΑΔΑ προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα.

Ο ιδιοκτήτης του ομίλου εταιρειών και κύριος μέτοχος της εταιρείας Helector, αναζητούνταν με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης μαζί με τον Θεοφάνη Λώλο, διευθυντή της εταιρείας ΕΝVIROPLANT, που ορίστηκε από το υπουργείο Εσωτερικών της Κύπρου να επιβλέπει τα έργα ΧΥΤΑ Πάφου και ΧΥΤΥ Κόσιης. 

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Μπόμπολας αφέθηκε ελεύθερος με την επιβολή του όρου της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα μέχρι να αποφανθεί, το αργότερα μέσα σε 60 ημέρες, το Συμβούλιο Εφετών για την έκδοσή του ή μη στην Κύπρο.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου αφορά καταγγελίες ότι η εταιρία HELECTOR, συμφερόντων του κ. Μπόμπολα, στην οποία είχε ανατεθεί έργο στον ΧΥΤΑ Πάφου, υπερχρέωνε, από το 2008 έως το 2015, τον δήμο για τη διαχείριση των σκουπιδιών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί η ώρα έχει 60 λεπτά: Η αρχαία απόφαση που «ρυθμίζει» ακόμη τη ζωή μας

Υπ. Παιδείας: Καταβολή αποζημίωσης σε εκπαιδευτικό μετά από 14 χρόνια. Ο λόγος

Σχολεία: Πέντε μέρες χωρίς μαθήματα μετά το Πάσχα - Το πρόγραμμα

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μητσοτάκης
Το αναστάσιμο μήνυμα του Πρωθυπουργού: «Μπορούμε να υπερβούμε κάθε εμπόδιο, αρκεί να έχουμε ενότητα»
«Το φως κερδίζει πάντα το σκοτάδι – Χρόνια πολλά με ενότητα»
Το αναστάσιμο μήνυμα του Πρωθυπουργού: «Μπορούμε να υπερβούμε κάθε εμπόδιο, αρκεί να έχουμε ενότητα»