Thumbnail
Τι δηλώνει ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το πρωί του Σαββάτου (5/3) επικοινώνησε μέσω skype με το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες της ομάδας, λίγο πριν από την προπόνηση, εκφράζοντας την στήριξη προς το πρόσωπό τους, έπειτα από όλα όσα συνέβησαν στο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Ο Ιβάν Σαββίδης, κατά τη 45λεπτη συζήτηση, τους ξεκαθάρισε ότι θα κάνει τα πάντα για το εξωαγωνιστικό κομμάτι και τους ζήτησε να είναι συγκεντρωμένοι στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. 

Μάλιστα, τους έδωσε συγχαρητήρια για την προσπάθεια που έκαναν απέναντι στον Ολυμπιακό και τους διαβεβαίωσε ότι τα προβλήματα θα τους ενώσουν ακόμα περισσότερο.

Αρχικά ανέφερε: «Όσα προβλήματα και να μας βάλουν, μόνο να μας ενώσουν περισσότερο μπορούν. Είμαι περήφανος για σας και ξέρω ότι μπορείτε να κάνετε ακόμα περισσότερα πράγματα. Εμείς θα αναλάβουμε τα πάντα έξω από το γήπεδο, εσείς αναλάβετε το αγωνιστικό κομμάτι. Να είστε σίγουροι ότι σύντομα θα είναι όλα καλύτερα».

Για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο είπε: «Πρέπει από δω και πέρα -απέναντι σε όποια αντιξοότητα σκαρφιστούν- εμείς να αποδεικνύουμε την περηφάνια μας για τη φανέλα που φοράμε. Δεν είμαι δίπλα σας, είμαι ένας από εσάς».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό λέγοντας: «Δεν έχω να σας προσάψω τίποτα για το ματς της Τετάρτης, σας αξίζουν συγχαρητήρια. Αλλάξτε σελίδα, όπως κάνουν οι άντρες, μην το σκέφτεστε άλλο και μην σας απασχολεί».

Απευθυνόμενος στον Μακ του είπε ότι δεν πρέπει να είναι στενοχωρημένος για την τιμωρία του και πως είχε «μια αντρική αντίδραση», ενώ στον Ίγκορ Τούντορ επανέλαβε ότι όπως λέει συνέχεια και παντού, τον υποστηρίζει απόλυτα και τώρα ακόμη περισσότερο.

Από την πλευρά του ο Κροάτης τεχνικός τόνισε πως «η ομάδα ξέρει να αντιδρά στις δύσκολες καταστάσεις και οι παίκτες είναι άψογοι στη συμπεριφορά τους».

Τέλος ο Κλάους Αθανασιάδης και ο Γιώργος Τζαβέλλας είπαν ότι «είμαστε απόλυτα ενωμένοι και πεισμωμένοι και θέλουμε όλους τους διαθέσιμους βαθμούς ως το τέλος».

Πηγή: sdna.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ
Εκπαιδευτικοί: Ανησυχητική καθυστέρηση στη διαδικασία μόνιμων διορισμών - Δεν έχει ξεκινήσει ακόμα δέσμευση πιστώσεων
«Το Υπουργείο Παιδείας θα έπρεπε να έχει ήδη εξασφαλίσει τον αριθμό μόνιμων διορισμών που αφορούν στην εκπαίδευση και να είναι όλα έτοιμα, εν...
Εκπαιδευτικοί: Ανησυχητική καθυστέρηση στη διαδικασία μόνιμων διορισμών - Δεν έχει ξεκινήσει ακόμα δέσμευση πιστώσεων