Thumbnail
Κορυφώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες

Κορυφώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες με ενίσχυση των μπλόκων, αποκλεισμούς τελωνείων και κομβικών σημείων του εθνικού οδικού δικτύου.

Οι αγρότες του μπλόκου των Τεμπών προχωρούν σε δίωρο αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης από τις 12 έως τις 2 μετά το μεσημέρι, στον κόμβο της Νίκαιας η προσέλευση των τρακτέρ ξεπερνά τα 1.500, ενώ οργανώνεται σήμερα το μπλόκο της Κουλούρας στο νομό Ημαθίας επί τις Εγνατίας οδού.

Οι αγρότες στο μπλόκο των Μαλγάρων θα κλείσουν τα διόδια από τις 12 έως τις 2 μετά το μεσημέρι, ενώ κατά το ίδιο χρονικό διάστημα θα αποκλειστεί η εθνική οδός Θεσσαλονίκης-Έδεσσας.

Με συμβολικούς αποκλεισμούς, αλλά κυρίως ενδυνάμωση του μπλόκου τους συνεχίζουν την κινητοποίηση τους αγρότες και κτηνοτρόφοι του Νομού Πέλλας, οι οποίοι και έχουν στήσει μπλόκα στον κόμβο της Παραλίμνης , επί της εθνικής οδού Γιαννιτσών Θεσσαλονίκης και στον κόμβο Μελισσίου.

Επ' αόριστον αποκλεισμένος είναι ο κόμβος Κερδυλλίων επί της Εγνατίας οδού, με τους αγρότες να σχεδιάζουν και το κλείσιμο των παραδρόμων για μια ώρα.

Στη Δράμα θα πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρία με τη συμμετοχή και άλλων επαγγελματικών φορέων. Το τελωνείο Εξοχής, αναμένεται να κλείσει συμβολικά για μία ώρα από τη μια μετά το μεσημέρι, με τους αγρότες να μην αποκλείουν και το συμβολικό κλείσιμο του Προμαχώνα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!

Πολύ σημαντική ανακοίνωση της Πειραιώς για όλους τους χρήστες- Τι πρέπει να κάνετε

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekpaideutikoi
Πιλοτικό Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Σχολεία ΣΥΝ» σε Σχολεία της Κεντρικής Μακεδονίας
Ανοιχτές οι αιτήσεις συμμετοχής για εκπαιδευτικούς – Στόχος η ενδυνάμωση σε θέματα διαχείρισης πένθους και συμπερίληψης
Πιλοτικό Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Σχολεία ΣΥΝ» σε Σχολεία της Κεντρικής Μακεδονίας