Thumbnail
ΟΑΣΘ

Κάρτες απεριορίστων διαδρομών με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ θα δίδονται από την επόμενη σχολική χρονιά σε μαθητές της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι δικαιούνται δωρεάν μεταφορά, ώστε εκτός από την εξυπηρέτησή τους για τις μετακινήσεις από και προς τις σχολικές μονάδες της Θεσσαλονίκης να είναι δωρεάν και οι υπόλοιπες μετακινήσεις τους.

Ο σχεδιασμός αυτός συζητήθηκε σήμερα σε σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Συμβουλίου Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο τη βέλτιστη δυνατή κάλυψη των αναγκών μεταφοράς των μαθητών για το έτος 2016 – 2017 από και προς τα σχολικά συγκροτήματα.

«Με την έκδοση καρτών απεριορίστων διαδρομών οι οικογενειακοί προϋπολογισμοί αφενός δεν επιβαρύνονται, αντίθετα ωφελούνται σημαντικά, ο ΟΑΣΘ παίρνει ένα σημαντικό έσοδο (μισή τιμή η κάρτα για τους μαθητές) και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Ελληνικό Δημόσιο επωμίζονται μικρότερο κόστος για να γίνεται με αξιόπιστο και ασφαλή τρόπο η μεταφορά των μαθητών» δήλωσε ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης κ. Παπάς.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 7/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

airbnb_1.jpg
Δημοσκόπηση Opinion Poll για στεγαστικό: Το 44,1% «δείχνει» τα Airbnb για την άνοδο των ενοικίων
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, η μεγαλύτερη αιτία αύξησης των ενοικίων (44,1%) είναι η εξάπλωση της βραχυχρόνιας μίσθωσης
Δημοσκόπηση Opinion Poll για στεγαστικό: Το 44,1% «δείχνει» τα Airbnb για την άνοδο των ενοικίων
Παύλος Μαρινάκης
Παύλος Μαρινάκης: «Συνέπειες σε τρίτα επίπεδα είναι το κλειδί για να μπει τάξη στα ελληνικά πανεπιστήμια»

Η κυβέρνηση εξετάζει εκτενέστερες παρεμβάσεις στον χώρο της Παιδείας, εστιάζοντας στην πειθαρχική διαχείριση των

Παύλος Μαρινάκης: «Συνέπειες σε τρίτα επίπεδα είναι το κλειδί για να μπει τάξη στα ελληνικά πανεπιστήμια»
απολυση
Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας ξεσπά κατά του ΥΠΑΙΘΑ για τις απολύσεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην Κεφαλονιά
Το ΥΠΑΙΘΑ απολύει εκπαιδευτικούς ενώ παραδέχεται χίλια κενά στα σχολεία
Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας ξεσπά κατά του ΥΠΑΙΘΑ για τις απολύσεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην Κεφαλονιά