Δημόσιο: Ποιοι δημόσιοι υπάλληλοι κερδίζουν έως 17 έξτρα μέρες άδειας (ΦΕΚ)

Κοινωνία 0

Στη Λέσβο η Σούζαν Σαράντον με δάκρυα στα μάτια δίπλα στο προσφυγικό δράμα

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Το πρόγραμμα της λαμπερής ηθοποιού στη Λέσβο τις επόμενες μέρες παραμένει άγνωστο

Τη Λέσβο επισκέπτεται η γνωστή ακτιβίστρια Σούζαν Σαράντον, η οποία δεν θα μπορούσε να μείνει ασυγκίνητη από το δράμα των προσφύγων και των μεταναστών που φτάνουν καθημερινά στα ελληνικά νησί.

Η γνωστή ηθοποιός και σκηνοθέτης ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter μια φωτογραφία από το αεροπλάνο που τη μετέφερε στη Μυτιλήνη. 

«Οδεύω προς τη Λέσβο» έγραψε λιτά η Σαράντον, «πιστή» στον πάντα διακριτικό τρόπο με τον οποίο παρουσιάζει το φιλανθρωπικό της έργο. Το σχόλιο αυτό συνόδευε μια φωτογραφία της έλικας του αεροπλάνου που την μετέφερε στο ελληνικό νησί. Η ηθοποιός περπάτησε στην περιοχή ανάμεσα από την Εφταλού προς τη Σκάλα Συκαμνιάς, συζήτησε με εθελοντές και μέλη μη κυβερνητικών οργανώσεων και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Το πρόγραμμα της λαμπερής ηθοποιού  στη Λέσβο τις επόμενες μέρες παραμένει άγνωστο.

Η ηθοποιός είναι γνωστή για την εν γένει κοινωνική της δράση ακόμα και για τις δημόσιες της παρεμβάσεις σε θέματα που συχνά σοκάρουν τους συντηρητικούς κύκλους της αμερικάνικης κοινωνίας.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Κρήτη: Νεοδιόριστη εκπαιδευτικός έμενε σε σκηνή με την 4χρονη κόρη της – Παρέμβαση του Δήμου Αποκορώνου

Εκτός ωραρίου αποχωρούν οι εκπαιδευτικοί - Μέτωπο κατά των παράνομων εντολών και της αξιολόγησης

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία