Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Λάκης Μπέλλος

Το πιο κοφτερό μυαλό, ο πιο σπουδαίος ατακαδόρος, το περίφημο «Πάμε Λουκέτο» της Εφημερίδας των Συντακτών δεν είναι πια μαζί μας.

Έφυγε από τη ζωή, σήμερα το πρωί, μετά από πολυήμερη μάχη στην εντατική μονάδα θεραπείας του ΚΑΤ. Τέσσερις εβδομάδες πριν οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με μία σειρά εγκεφαλικών επεισοδίων και, τελικά, δεν τα κατάφερε. Οι βλάβες μάλιστα ήταν τόσο εκτεταμένες που δεν ξέραμε πια αν θα ήταν καλό να ζούσε γιατί θα αντιμετώπιζε σοβαρά κινητικά (και όχι μόνο) προβλήματα.

Ήταν φίλος και συνεργάτης (στην Εφημερίδα των Συντακτών), ήταν πολύ αγαπητός σε όλους, διέθετε ένα μοναδικό-αξεπέραστο χιούμορ. Ο @pamelouketo μας. Και μπορώ να σας πω προσωπικά πως δεν έχω δει τόσο απολαυστικό άνθρωπο στην παρέα. Είτε παρακολουθούσαμε μαζί μία συζήτηση στη βουλή, είτε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Οι ατάκες έπεφταν βροχή, ανά λεπτό.

Η «Εφημερίδα των Συντακτών» αποχαιρετά τον πολύ αγαπητό φίλο και συνεργάτη με το μοναδικό-αξεπέραστο χιούμορ.

Αυτά και... βλέπουμε. Πολλά μαζεμένα μας έχουν πέσει τελευταία. Τι να πω.


Δημήτρης Κανελλόπουλος

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Πίνακες εκπαιδευτικών: Οι καλύτερες ώρες για την αίτηση στο ΑΣΕΠ

«Δεν αντέχω άλλο»: Τα αθόρυβα σημάδια της εφηβικής απελπισίας με αφορμή το περιστατικό στην Ηλιούπολη

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πανελλαδικες
Πανελλαδικές 2026: Τα τρία μεγάλα «αγκάθια» που κοστίζουν μονάδες στο μάθημα της Έκθεσης
Η καταγραφή των τριών βασικότερων παραπτώματων αναδεικνύει και τις βέλτιστες πρακτικές για την αποφυγή τους.
Πανελλαδικές 2026: Τα τρία μεγάλα «αγκάθια» που κοστίζουν μονάδες στο μάθημα της Έκθεσης