Thumbnail

Στις αρχές του 2016 φημολογείται ότι θα λανσαριστεί το νέο iPhone 6c, σύμφωνα με έκθεση αναλυτών της KGI Securities και θα αποτελέσει μια αναβαθμισμένη έκδοση του ήηδη υπάρχοντος. 

Πιο αναλυτικά, η KGI Securities θεωρεί ότι το iPhone των 4 ιντσών θα διαθέτει επεξεργαστή A9 κατασκευασμένο από τις TSMC και Samsung, τεχνολογία NFC για την υποστήριξη της υπηρεσίας Apple Pay, θα έχει μεταλλική κατασκευή και θα διατίθεται σε τουλάχιστον δύο ή τρεις χρωματικές επιλογές.

Εμφανισιακά θα είναι πολύ κοντά στο iPhone 6s αλλά θα διαθέτει πανομοιότυπο σετ καμερών (εμπρός και πίσω) με το iPhone 5s, δηλαδή θα διαθέτει αισθητήρα 8 Megapixel πίσω και 1,2 Megapixel εμπρός.

Η KGI Securities εκτιμά ότι οι συνολικές παραδόσεις του 4ιντσου iPhone θα αγγίξει τις 20 εκατομμύρια συσκευές, με την παραγωγή να ξεκινά κατά το α’ τρίμηνο του νέου έτους. Για την τιμή της συσκευής η πρόβλεψη είναι ότι θα κινείται μεταξύ 400 και 500 δολαρίων, στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών, θα είναι δηλαδή φθηνότερο από το iPhone 6s (κατά 150-250 δολάρια).

Τέλος, η KGI θεωρεί ότι το νέο μοντέλο δεν θα προσφέρει τεράστιες πωλήσεις στην Apple, ωστόσο η αμερικανική εταιρεία έχει καλούς λόγους για να επιδιώκει το λανσάρισμα της συσκευής.

Αυτοί οι λόγοι είναι τρεις: καταρχήν θεωρείται ότι υπάρχει ακόμη και σήμερα ζήτηση για smartphones στις 4 ίντσες, αφού υπάρχει πρόβλεψη ότι σε όλο το 2015 θα πουληθούν 15-17 εκατ. συσκευές IPhone στη συγκεκριμένη διάσταση.

Δεύτερος λόγος είναι ότι η χαμηλότερη τιμή θα επιτρέψει την διείσδυση στις αναπτυσσόμενες αγορές και στους καταναλωτές με χαμηλότερο προϋπολογισμό, ενώ ο τρίτος λόγος σχετίζεται με την τεχνολογία NFC και την ενίσχυση του εν λόγω οικοσυστήματος.

Πηγή: pestaola.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekpa
Μνήμη Παναγιώτη Κοντού
Ο Παναγιώτης Κοντός υπήρξε πτυχιούχος και διδάκτωρ του Ε.Κ.Π.Α. αλλά και επί σαράντα χρόνια ακαδημαϊκός δάσκαλος που το υπηρέτησε πιστά προσφέροντας...
Μνήμη Παναγιώτη Κοντού