Η Ελένη Γερασιμίδου και ο Λάκης Λαζόπουλος, στο παρελθόν έχουν συνεργαστεί πάρα πολλές φορές με μεγάλη επιτυχία, καθώς τους συνέδεε μια στενή φιλία, η οποία απ' ότι φαίνεται πλέον δεν υφίσταται.
«Είναι μια παλιά φιλία, αλλά τώρα δεν υπάρχει φιλία από την πλευρά μου. Δεν έχουμε μαλώσει, αλλά με συγχωρείτε πάρα πολύ, αλλά για μένα το κόμμα μου είναι η ζωή μου ολόκληρη, είναι αυτά που πιστεύω, είναι αυτά που θέλω να δω να γίνονται. Δεν είμαι εχθρός, βεβαίως, αλλά δεν μπορώ να είμαι φίλη με έναν άνθρωπο που τόσο άδικα έχει πολεμήσει το κομμουνιστικό κόμμα. Αυτό και τελειώσαμε.
Τον θαυμάζω, συνεργαστήκαμε καλά, αλλά μέχρι εκεί. Καλή παρέα να έχει, με τους ανθρώπους που κάνει παρέα και με τους κύκλους του κι εγώ με τους δικούς μου. Εγώ αισθάνομαι καλά με τους συντρόφους μου».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!
Νηπιαγωγεία - Δημοτικά: Αυτό είναι το νέο μάθημα τον Σεπτέμβριο
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ