Σε μια βαρύτατη καταγγελία προχώρησε ο Νίκος Χατζηνικολάου από το μικρόφωνο του Real FM, λέγοντας πως υπάρχουν σοβαρές υποψίες ότι πρόεδροι αθλητικών σωματείων θα κινητοποιήσουν υπέρ κάποιου υποψηφίου, τους οπαδούς τους, προκειμένου να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας.
Πολλοί ερμήνευσαν πως με την εν λόγω καταγγελία «φωτογραφίζεται» η φημολογούμενη στήριξη του Απόστολου Τζιτζικώστα από οικονομικούς παράγοντες και προέδρους ποδοσφαιρικών ομάδων της Βορείου Ελλάδας.
Η καταγγελία Χατζηνικολάου έρχεται σε συνέχεια του εξαιρετικά δυσμενούς κλίματος που έχει διαμορφωθεί στην κοινωνική βάση της Νέας Δημοκρατίας για τον Απόστολο Τζιτζικώστα, μετά τα υβριστικά τηλεοπτικά σποτ του, αλλά και τη συνολική συμπεριφορά του ίδιου και του επιτελείου του σε αυτή την προεκλογική μάχη.
Πηγή: koutipandoras.gr
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ