Ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς, προχώρησε σε έναν άνευ προηγούμενο αντικομμουνιστικό οχετό στην αντιπαράθεσή που είχει με τον βουλευτή του ΚΚΕ, Νίκο Καραθανασόπουλο, ενώ επιτέθηξκε και στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Θεωνά.
Αναφερόμενος στο θέμα της πρώτης κατοικίας, ο βουλευτής του Ποταμιού ανέφερε ειρωνικάπως «Συγχαρητήρια, κύριοι συνάδελφοι. Φέρατε τον Μαρξισμό στη χώρα και απαλλοτριώνετε τα σπίτια μέσω των τραπεζών»
Ο βουλευτής του ΚΚΕ από τα έδρανα σχολίασε: «Είσαι γελοίος».
«Είσαι τραμπούκος. Θίξαμε τα ιερά και τα όσια των κομμουνιστών» απάντησε ο κ. Αμυράς, την ίδια στιγμή που ο βουλευτής του ΚΚΕ συνέχιζε να τον αποκαλεί «γελοίο».
«Είστε γελοίος και δειλός, αυτό είστε. Με άλλα λόγια, είστε ένας Έλληνας κομμουνιστής» συνέχισε ο Αμυράς
«Υπάρχουν υβριδικοί κομμουνιστές» διευκρίνισε ο κ. Αμυράς, «που συνεταιρίζονται με τους τραπεζίτες» και ζήτησε από τον Νίκο Καραθανασόπουλο να ανακαλέσει.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Είσαι άνεργος ή εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα: Με μία κίνηση παίρνεις Voucher 750€
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 20/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ