Ακραίοι ισλαμιστές από την πύλη στο ίντερνετ "Ειδήσεις της ούμμα" (κοινότητα όλων των πιστών του Ισλάμ), που μεταδίδει ειδήσεις στη βοσνιακή γλώσσα, ανήγγειλαν επιδρομές σε αντίποινα για τις επιθέσεις σε στόχους της τρομοκρατικής οργάνωσης "Ισλαμικό Κράτος" και απείλησαν την ασφάλεια στη Βοσνία - Ερζεγοβίνη.
"Να ξέρετε ότι σύντομα θα έρθουμε σε εσάς, είμαστε ήδη, εδώ, ανάμεσα σας, σύντομα θα τρέξει αίμα στους δρόμους σε όλη την Ευρώπη, Θεού θέλοντος. Σύντομα θα κυματίζει η σημαία της ενότητας του Αλλάχ (Tawhid) σε όλη την Ευρώπη" αναφέρεται σε απειλές που δημοσιεύθηκαν στη δικτυακή πύλη.
Οι νέες απειλές προς την Ευρώπη, τα Βαλκάνια και τη Βοσνία - Ερζεγοβίνη, σύμφωνα με τα βοσνιακά ΜΜΕ, δημοσιεύθηκαν μετά τη δήλωση του υπουργού Ασφάλειας της Βοσνίας, Ντράγκαν Μέκτιτς, ότι θα ζητήσει έρευνα σε όλα τα επίπεδα για τα κείμενα που προωθεί η βοσνιακή πύλη στο διαδίκτυο.
Στην πύλη στο ίντερνετ δημοσιεύθηκε το Σάββατο κείμενο, στο οποίο χαρακτηρίζεται "ευλογημένη είδηση για τους μουσουλμάνους" η τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι και αναφέρεται ότι η εκδίκηση του Ισλαμικού Κράτους είναι αντίδραση στις "επιθέσεις στο "Χαλιφάτο", στις οποίες έχασε τη ζωή του μεγάλος αριθμός μουσουλμάνων αμάχων, κυρίως παιδιών και γυναικών" και στο "κλείσιμο συνόρων και τη βία σε ξένη πατρίδα".
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 70.000 υποψήφιους ως 19/5 με τις λύσεις
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/05
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ