Thumbnail
Παρίσι

Αγώνας δρόμου στο Παρίσι από τους αστυνομικούς για να βρουν τα στοιχεία των τρομοκρατών που προκάλεσαν το θάνατο τόσων ανθρώπων. Ενα από τα στοιχεία που είχαν ως πληροφορία ήταν και ένα μαύρο Seat Leon.

Οι αστυνομική εντόπισαν το εν λόγω αυτοκίνητο σε ένα προάστιο του Παρισιού στο Μοντρέιγ.

Είναι το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες των επιθέσεων έπειτα από τα «χτυπήματα» σε εστιατόρια και μπαρ της γαλλικής πρωτεύουσας, το οποίο σύμφωνα με το ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1 εντοπίστηκε στο συγκεκριμένο ανατολικό προάστιο. 

Και μόνο ότι το αυτοκίνητο βρέθηκε σε αυτό το σημείο σημαίνει ότι τουλάχιστον ένας δράστης είναι ελεύθερος στο Παρίσι. 

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής, ενώ το δημοσίευμα σημειώνει ότι ίσως ο ελεύθερος δράστης να είναι εκείνος που διέφυγε στο Βέλγιο, έχοντας το αλλάξει αυτοκίνητο. Ανάμεσα στους 6 που συνελήφθησαν εκεί, ο ένας την Παρασκευή βρισκόταν στο Παρίσι, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό του Βελγίου Σαρλ Μισέλ. Υπενθυμίζεται ότι τρεις από τους συλληφθέντες εντοπίστηκαν από την αστυνομία, κοντά στα σύνορα.

Ενα πρώτο αυτοκίνητο είχε ήδη εντοπιστεί κοντά στο Bataclan και χάρη στο γεγονός ότι είχε νοικιαστεί στο Βέλγιο και υπήρχε ένα εισιτήριο από πάρκινγκ σε προάστιο των Βρυξελλών, οι έρευνες στράφηκαν προς τα εκεί, με αποτέλεσμα να γίνουν οι συλλήψεις.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds

Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα