Thumbnail
Αγία Παρασκευή

Οι 5 φοιτητές  που συνελήφθησαν χτες στην Αγία Παρασκευή κατά απαίτηση της Ιταλικής αστυνομίας οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα Εφετών, ο οποίος τους άφησε ελεύθερους με περιοριστικούς όρους. Με αφορμή την προσαγωγή τους σε καφετέρια στο Μιλάνο στις 2/5, μια μέρα μετά την απεργία της πρωτομαγιάς, οι ιταλικές αρχές ζητούνε την έκδοση τους.

Οι εν λόγω φοιτητές  είχαν συμμετάσχει σε διαδήλωση στο Μιλάνο την Πρωτομαγιά, είχαν προσαχθεί και αφεθεί ελεύθεροι και αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζουν κατηγορίες οι οποίες στην Ελλάδα είναι πλημμελήματα, ενώ στην Ιταλία θεωρούνται κακουργήματα.

«Η εξέλιξη ήταν θετική. Τέλος καλό, όλα καλά» τόνισε ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος στο αθηναϊκό πρακτορείο και πρόσθεσε πως στηρίζει το αίτημα για τη μη έκδοση των φοιτητών στην Ιταλία.

 

δημαρχείο

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

sintakseis
Συνταξιούχοι: Τον Νοέμβριο το επίδομα των 250 ευρώ - Ποιοι είναι δικαιούχοι και ποιοι εξαιρούνται
Το μέτρο αφορά κυρίως πολίτες άνω των 65 ετών με χαμηλά εισοδήματα και περιορισμένη ακίνητη περιουσία, ενώ προβλέπονται και εξαιρέσεις
Συνταξιούχοι: Τον Νοέμβριο το επίδομα των 250 ευρώ - Ποιοι είναι δικαιούχοι και ποιοι εξαιρούνται