Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Από την ειδησεογραφική ομάδα της ιστοσελίδας "Το Κουλούρι"

«Δεν θα τους περάσει» θα είναι το κεντρικό σύνθημα της συγκέντρωσης που οργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στα μέτρα-λαίλαπα που φέρνει η τρόικα και οι εγχώριοι συνεργάτες τους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, ως η μόνη αντιμνημονιακή δύναμη της χώρας που δεν έχει πρόβλημα να ψηφίσει μνημόνια,  καλεί όλους τους Έλληνες, ανεξαρτήτως πολιτικής προτίμησης, να κατέβουν στις πλατείες και να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους αυτούς που καπηλεύτηκαν την ψήφο και τα όνειρά τους.

«Αυτές τις μέρες, ζούμε το απόλυτο αδιέξοδο της κυβερνητικής αυταπάτης. Κάποιοι θεώρησαν πως κάνοντας τον καλό μαθητή και εφαρμόζοντας κατά γράμμα το μνημόνιο, θα είχαμε την επιείκεια των πιστωτών και τη στοργή των αγορών. Όλοι μαζί μπορούμε να ανατρέψουμε τα μνημόνια και τις πολιτικές τους, ο λαός θα νικήσει» αναφέρει το μήνυμα που έστειλε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας στη νεολαία του κόμματος.

Στη συγκέντρωση θα συμμετέχει σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, σχεδιάζεται μια φαντασμαγορική είσοδος στην πλατεία Συντάγματος, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, οι βουλευτές που θα έχουν μόλις ψηφίσει τα μνημονιακά νομοσχέδια θα βγαίνουν τρέχοντας από τη Βουλή και θα κάνουν «high-five» με αλυσίδα βουλευτών που θα έχουν ήδη ψηφίσει τα μέτρα και θα βρίσκονται έξω διαμαρτυρόμενοι, στα πρότυπα του NBA. Την χορογραφία της ενέργειας αυτής, αναμένεται να υπογράφει ο Πάνος Μεταξόπουλος.

Η αστυνομία εκφράζει πάντως επιφυλάξεις σχετικά με το κατά πόσον θα είναι εύκολο να  τηρήσει την τάξη στην συγκέντρωση. Πήγες που πρόσκεινται στην ηγεσία της ΕΛΑΣ και θέλησαν να παραμείνουν ανώνυμες σχολίαζαν στο «Κουλούρι» πως πολιτικά πρόσωπα, που πιθανότατα θα έχουν ήδη ψηφίσει τα μέτρα, ενδέχεται να υποδαυλίσουν την οργή του πλήθους παροτρύνοντας τον κόσμο να εισέλθει στη Βουλή ώστε να σταματήσει την ψηφοφορία των νομοσχεδίων τα οποία θα έχουν ήδη υπογράψει.

Το «Κουλούρι» θα βρίσκεται όπως πάντα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων και θα σας μεταφέρει άμεσα όλα τα τεκταινόμενα.

Το κείμενο αποτελεί προϊόν σάτυρας

Πηγή: Το Κουλούρι

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

panepistimio aigaiou
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Ερευνώντας τη σχέση ανάμεσα στην τέχνη, την τεχνολογία και την κοινωνία
Ένα τριήμερο αφιερωμένο στη διερεύνηση της σχέσης μεταξύ τέχνης, τεχνολογίας και κοινωνίας από 27 έως 29 Μαΐου στο Λόφο Πανεπιστημίου, στη Μυτιλήνη
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Ερευνώντας τη σχέση ανάμεσα στην τέχνη, την τεχνολογία και την κοινωνία
mittikas
MECCANICA: Υπεύθυνη ηγεσία με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη
«Η πρόοδος αυτή επιτυγχάνεται με τη συστηματική επένδυση στην έρευνα και ανάπτυξη και τη δημιουργία ισχυρών συνεργασιών με οργανισμούς, ερευνητικά...
MECCANICA: Υπεύθυνη ηγεσία με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη
Σταδιακές πληρωμές σε χρήματα από τον ΕΦΚΑ για 25.000 εργαζόμενους συνταξιούχους
Νέο πακέτο παροχών τον Ιούνιο: Αυξήσεις, επιδόματα και νέες ρυθμίσεις για χρέη
Ενισχύσεις για συνταξιούχους, οικογένειες με παιδιά και ενοικιαστές φέρνει το πολυνομοσχέδιο που ετοιμάζεται να κατατεθεί στη Βουλή
Νέο πακέτο παροχών τον Ιούνιο: Αυξήσεις, επιδόματα και νέες ρυθμίσεις για χρέη