Thumbnail
Με ιδιαίτερα απαξιωτικό τρόπο σχολίασε τις καταγγελίες Πανούση

Με ιδιαίτερα απαξιωτικό τρόπο σχολίασε τις καταγγελίες Πανούση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός κάνοντας λόγο για «φαντασιώσεις» ενώ αμφισβητεί όσα υποστηρίζει ο πρώην υπουργός.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα fm 99,5 ο Νίκος Μανιός δήλωσε: «Αφήνεις έναν συνεργάτη της τρομοκρατίας να συνεργάζεται, να κοροϊδεύει την κυβέρνηση. Αφού είναι συνεργάτης της τρομοκρατίας, κρυφά τα κάνει, τον αφήνεις να κάνει αυτή τη δουλειά με κίνδυνο να έχεις τρομοκρατικές ενέργειες και είσαι υπουργός Δημόσιας Τάξης; Δεν πας να αυτοκτονήσεις καλύτερα; Αυτά είναι το παιχνίδι της γειτονιάς, το κουτσομπολιό της γειτονιάς!». 

Υποστήριξε δε ότι όλα αυτά είναι ένα παιχνίδι του κ. Πανούση «το οποίο εντάσσεται μέσα σε μια αντικυβερνητική τακτική που την βλέπουμε πώς εξελίσσεται και συνδέθηκε με άλλα πράγματα και είναι πιο πολύ στην προσπάθειά του να παραμένει στη δημοσιότητα».

Οπως τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: «Είσαι υπουργός και είπες στον Ρουμπάτη να ενημερώσει τον πρωθυπουργό… Αυτός δηλαδή δεν είχε επαφή με τον πρωθυπουργό; Αυτό το πράγμα είναι ένα παιχνίδι δικό του. Μια φαντασίωση είναι».

Για να προσθέσει: «Πήγε στον πρωθυπουργό και του είπε «έχω υποψίες, παρακολουθήσεις και τέτοια». Τίποτα δεν είχε, τρίχες! Φαντασιώσεις!». Υπενθύμισε μάλιστα ότι το 1984 η Ελευθεροτυπία, με ένα πρωτοσέλιδο και κατήγγειλε επτά Έλληνες πολίτες - ένας εξ αυτών ήταν και ο Ν Μανιός - ότι είναι η ηγεσία της 17 Νοέμβρη. «Τους πήγαμε στο δικαστήριο ευθαρσώς, κερδίσαμε τη δίκη, 3 εκατομμύρια δραχμές αποζημίωση έβγαλε το δικαστήριο προσωπικά σε εμένα, γιατί είχαν διαχωριστεί για λόγους τυπικούς οι διαδικασίες, αν και δεν πήγα να τα πάρω. Και τι ήταν αυτά; Ήταν συζητήσεις που γίνονταν από παρακολουθήσεις που υποτίθεται ότι γίνονταν και τα έκαναν οι Κυπριακές μυστικές υπηρεσίες. Αυτά θυμίζουν το πιο μαύρο παρελθόν της Ελλάδας».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

epidomata OPEKA plirwmi Avgoustos
Αγανάκτηση εκατοντάδων χιλιάδων γονέων μαθητών για τη μείωση της κρατικής χρηματοδότησης των σχολείων
«Βάζουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη» - «Αναγκαζόμαστε να πληρώσουμε ακόμα και για το χαρτί Α4»
Αγανάκτηση εκατοντάδων χιλιάδων γονέων μαθητών για τη μείωση της κρατικής χρηματοδότησης των σχολείων