Το μεγάλο δίλημμα: Πρότυπο ή συμβατικό σχολείο για την κόρη μου;

Κοινωνία 0

Έφηβη αυτοκτόνησε γιατί την αποκαλούσαν... "φτωχή"

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τραγικό τέλος

Τραγικό τέλος στη ζωή της έβαλε μια 14χρονη μαθήτρια από το Μάκλσφίλντ της Αγγλίας, καθώς αντιμετώπιζε κατάθλιψη, νευρική ανορεξία, ενώ πρόσφατα είχε πέσει θύμα bullying.

Το άτυχο κορίτσι άφησε σημείωμα στο οποίο κατηγορούσε τις συμμαθήτριές της ότι την κορόιδευαν για τη νευρική ανορεξία που αντιμετώπιζε, αλλά και για την κακή οικονομική κατάσταση της οικογένειάς της.

«Όταν έφυγα από το πάρκο έκλαιγα. Έχανα τους φίλους μου. Η κατάθλιψη πονάει. Η ανορεξία πονάει. Δεν υπάρχει τίποτα το αστείο σ’αυτό. Οι λέξεις σκοτώνουν. Είμαστε φτωχοί. Δεν μπορούμε να φοράμε τις ακριβές φόρμες που φοράτε εσείς. Να θεωρείτε τον εαυτό σας τυχερό που είστε τόσο ευλογημένοι. Δεν είναι αστείο να γελοιοποιείτε την ανορεξία. Κάθε φορά που το κάνετε πονάει. Προσέχετε τις λέξεις σας», έγραψε μεταξύ άλλων η άτυχη 14χρονη.

Άτομα από το σχολείο της αρνήθηκαν ότι ι ίδια είχε πέσει θύμα bullying, και είπαν ότι εμφανιζόταν πρόσχαρη και κοινωνική.

Η έφηβη αυτοκτόνησε παίρνοντας υπερβολική δόση αγχολυτικών χαπιών.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Μπράβο Αθερίδη σε Χρυσοχοΐδη για Marfin: «Κατουρήθηκα στα γέλια με το ελληνικό FBI – Σήμερα τα παίρνω όλα πίσω»

Τα σχολεία που προσφέρουν επιπλέον μόρια στους εκπαιδευτικούς – Τι ισχύει

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία